[Plugins] Pode HTML Pack

Post your completed addons to share with the community

Post » Mon Aug 06, 2012 3:31 pm

sorry all but, if i'd like to insert an iframe with 3 tag, sorce, href and image. i have to use html div is it true? how can i do it?
thank you
B
10
S
2
G
3
Posts: 49
Reputation: 2,333

Post » Thu Aug 16, 2012 6:58 pm

nobody can help me?
B
10
S
2
G
3
Posts: 49
Reputation: 2,333

Post » Fri Aug 17, 2012 6:38 pm

@puoidirloatutti : I don't really understand what you want. Can you reformulate it ?
B
33
S
9
G
6
Posts: 709
Reputation: 6,704

Post » Mon Aug 20, 2012 7:51 am

@pode: i have to put into my game an iframe. in the code <iframe> i have 3 tag: <source>, <image>, <href> and i can't use iframe, is it right? i think i have to use html div, is it true?
B
10
S
2
G
3
Posts: 49
Reputation: 2,333

Post » Mon Aug 20, 2012 5:22 pm

@puoidirloatutti : You can use iframe if you need. Just set the url of the iframe as the url of your game.
B
33
S
9
G
6
Posts: 709
Reputation: 6,704

Post » Mon Aug 20, 2012 10:44 pm

Hi guys,

I've made a fan-website for the indie game Project zomboid with Construct 2 latest stable version (I know, construct 2 is not for this purpose, but i did this website in about 3 hours)

I wanted a scrollbar so i've made it with "fullscreen in browser" off, and i put a video on the first page (with the video plugin and next, with the HTMLdiv plugin)

But when exported, when there is the video on the screen, the scrollbar is 2 time too long. And when i go somewhere else, the scrollbar return to normal. It's work perfectly when it's in preview mode.

My project was made in 2 pages (one french and one english) it's only a matter of visibility/invisibility for the differents rubrics
Project zomboid website

It's maybe a bit long to load... but hey, we can make website with construct 2 !

ps: I made the video. Groarmon2012-08-20 22:45:17
B
4
G
2
Posts: 6
Reputation: 1,144

Post » Tue Aug 21, 2012 7:47 am

@pode: i don't want to put my game in a website. i have to put an html code inside my game. part of the game shold be an extern image. understand?
B
10
S
2
G
3
Posts: 49
Reputation: 2,333

Post » Wed Aug 22, 2012 9:06 pm

Brilliant however is there a way for this to work on v100 when exported to an exe
B
15
S
2
G
1
Posts: 108
Reputation: 1,902

Post » Wed Aug 22, 2012 10:35 pm

what's brillant?
B
10
S
2
G
3
Posts: 49
Reputation: 2,333

Post » Thu Aug 23, 2012 10:53 am

the plugin
B
15
S
2
G
1
Posts: 108
Reputation: 1,902

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest