Poll: Do you have a 64-bit OS?

Chat about anything not covered in these forums, but keep it civil!

Post » Sat Dec 12, 2009 8:48 am

Win7 32.

I have ZERO interest in 64-bit right now. It's a minor increase in performance for select software, and making 64-bit software for anyone other than professionals right now, is silly.

Besides, Windows 8 may be 128-bit when released ...
B
2
S
2
G
4
Posts: 156
Reputation: 1,762

Post » Sat Dec 12, 2009 12:21 pm

I run Vista 64-bit on my desktop pc and Vista 32-bit on the lappy. My Windows 7 discs will probably arrive sometime after Christmas.
B
73
S
20
G
10
Posts: 524
Reputation: 9,896

Post » Sat Dec 12, 2009 1:34 pm

XP 64 on studio computer and xp 32 at home in my old P4 (very usefull to optimize games ;D)
B
30
S
15
G
10
Posts: 285
Reputation: 7,144

Post » Sat Dec 12, 2009 11:34 pm

64bit all the way.

32bit with its 4gigs of ram limitation already sucked years ago.
B
6
S
2
G
3
Posts: 520
Reputation: 2,690

Post » Sun Dec 13, 2009 5:08 am

I have Superior Windows XP 64
B
4
S
1
G
5
Posts: 98
Reputation: 1,648

Post » Sun Dec 13, 2009 10:56 am

Windows XP Professional Corporate 32 bit - this year.
ReactOS 0.4.x 32 bit - in 2010.

P.S. suppose, that Ashley will continue "the poll season" - "favourite antivirus", "favourite game", "favourite photo-camera", "favourite site" etc. :)
B
2
S
1
G
3
Posts: 102
Reputation: 1,304

Post » Sun Dec 13, 2009 11:10 am

[quote="Madster":32tdyiay][quote="Sagal":32tdyiay]audigy SE doesn't rly work with even normal 32bit drivers[/quote:32tdyiay]
That's strange. I have one of those waiting for a motherboard replacement so it can fit along my monster-sized videocard. Driver support was excellent in the past.[/quote:32tdyiay]

Well Madster I never had problems like this with my old SE but it lost it (no idea where it is) and got this one for free from Friend and he already told me about driver problems but oh well maybe I'll give it another shot later... I won't never ever use onboard audio it's just crap and so on.
B
11
S
3
G
4
Posts: 622
Reputation: 3,186

Post » Tue Dec 15, 2009 12:42 am

Just got a new computer! Asus G51vx-x3A. Windows 7 64-bit. I haven't gotten around to it yet, but planning on testing Construct under VMware Workstation 7.
B
8
S
3
G
7
Posts: 835
Reputation: 5,313

Previous

Return to Open Topic

Who is online

Users browsing this forum: SecondDimension and 7 guests