Popup windows offscreen

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Tue Jul 16, 2013 9:17 pm

Hello folks,

I was using 3 monitors, now i'm down to 2 since 1 died.

However:

All my construct 2 context boxes now appear offscreen (ie, image editor etc) while the main windows displays on screen 1 properly.

Any ideas how to reset window positions?

cheers, Matt
B
9
S
2
Posts: 69
Reputation: 833

Post » Tue Jul 16, 2013 9:38 pm

Click
'File/Preferences'

then click the button 'Reset Dialogs'.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
134
S
30
G
86
Posts: 5,413
Reputation: 59,510

Post » Tue Jul 16, 2013 9:40 pm

Spot on, cheers!
B
9
S
2
Posts: 69
Reputation: 833


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: brupibo and 9 guests