Post screenshots of what you're working on!!

Show us your works in progress and request feedback

Post » Wed Feb 18, 2009 1:28 pm

Oh my word.

Thank you for showing me limbo. that looks insane!
B
2
S
2
G
5
Posts: 448
Reputation: 2,546

Post » Wed Feb 18, 2009 2:29 pm

Your corrupted demo runs like poo poo on my laptop (512mb GF 8400M), but I'm sure it will run sweet on my main rig.

Also, Limbo looks freakin' sick! Why was this never released? It looks like there has been so much work in it already...

~Sol
Tired of crappy file hosts that are crappy? Get DROPBOX - https://db.tt/uwjysXJF
Moderator
B
45
S
17
G
37
Posts: 2,853
Reputation: 25,966

Post » Wed Feb 18, 2009 2:35 pm

limbo is very nice
My professional Royalty Free Music at Scirra Assets Store
--------------------------------
Specs: i5 2500, 16gb of ram, gtx 770, win 7, Focusrite Scarlett 8i6, Mackie mr8mk2, Alesis 320, browsing the net on chrome.
B
71
S
19
G
19
Posts: 1,919
Reputation: 16,910

Post » Wed Feb 18, 2009 3:02 pm

Argh, motion blur :(

I get like 5fps as well. Bleah. At least the screenshots look pretty.
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971

Post » Wed Feb 18, 2009 3:05 pm

I post a version without moBlur later on - It's weird that its so slow for you guys, I don't have the slightest lag, would be interesting to see if it's just the moBlur.
B
6
S
2
G
3
Posts: 520
Reputation: 2,690

Post » Wed Feb 18, 2009 4:09 pm

Ive got laptop:
2gigs ram
centrino duo 1.8 ghz
geforce 7300 go 256vram dedicated + 258vram shared
ps 3.0
i have no idea have i got montion blur or not, but probubly not ( i mean i can see it working but slows the whole thinge drasticly)
My professional Royalty Free Music at Scirra Assets Store
--------------------------------
Specs: i5 2500, 16gb of ram, gtx 770, win 7, Focusrite Scarlett 8i6, Mackie mr8mk2, Alesis 320, browsing the net on chrome.
B
71
S
19
G
19
Posts: 1,919
Reputation: 16,910

Post » Wed Feb 18, 2009 4:59 pm

Alright, can you guys simply re-download it and tell me if it's faster now? I turned off the motion blur, turned on the 'Run without PS' option and fixed that freaking scrolling bug in the second layout (the player model was set to the background layer and not to the base layer).

I don't have an older machine at hand right now, would be interesting to know if it's just the motion blur that kills the performance or if there's something else at work. I also capped the res at 720p now.

Edit: Oops, I'm totally hi-jacking this thread. I should probably open up my own, so we don't fill up this one :)
B
6
S
2
G
3
Posts: 520
Reputation: 2,690

Post » Wed Feb 18, 2009 5:50 pm

It runs a lot better now. It's still choppy as hell, and not really playable, but at least can see the movement. The huge images and huge window are adding a lot to the fps loss on my machine. I don't know if you have any other shader effects on (I can't see anything that you would need them for) but that would contribute as well.

But hey, if you're making this for the high-res, high-end graphics card crowd then go for it.
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971

Post » Wed Feb 18, 2009 6:54 pm

seems to run fine for me, framerate-wise, but that block jumps around sometimes very oddly
B
2
S
2
G
4
Posts: 254
Reputation: 1,958

Post » Wed Feb 18, 2009 8:54 pm

I tried the motion blur version and it was pretty slow, around 10 fps maybe? I also noticed the block stuttering as it moved, too. Seemed like a time delta thing.
B
2
S
1
G
5
Posts: 59
Reputation: 1,518

PreviousNext

Return to Works in Progress/Feedback Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests