Post to this forum with out getting an error

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Fri Aug 09, 2013 9:36 am

@Tom, how about adding a new forum, and keeping the old one read only for a period?
B
17
S
6
G
3
Posts: 370
Reputation: 3,942

Post » Fri Dec 27, 2013 11:06 pm

I keep getting those errors too.
After logging in , the first attempt always fails and returns a permission error.
when typing a lengthy post or take my time to write a clear to the point post, I get a session error.

Very annoying when I forget to press ctrl+a/ctrl+c.
B
8
S
2
Posts: 26
Reputation: 604

Post » Fri Jan 10, 2014 4:06 am

Bump. That's a long vacation since August.

We can really use a new system. I can even help with the migration from this system to another like MyBB which is pretty awesome.
B
33
S
9
G
1
Posts: 156
Reputation: 3,034

Post » Fri Jan 10, 2014 5:07 am

Ah.. I thought this happens to me just because I'm too neewb to have access to some parts of the forum or something. Not sure if it's a good sign to see these problems seeming to be long term and affecting many, though.

Need help? Upload .capx file with your question.
B
16
S
4
G
2
Posts: 233
Reputation: 2,560

Post » Sun Jan 12, 2014 3:15 pm

Nope, not a noob. Happens to me about 50% of the time.
B
9
S
1
Posts: 24
Reputation: 647

Post » Sun Jan 12, 2014 6:25 pm

I think this started happening right after the forum got updated with this new look. The login page still has the old style for some strange reason.

I would love to have some alternative forum until this gets fixed, because it simply drives me nuts and I feel bad for my innocent keyboard who has nothing to do with the issue. nemo2014-01-12 18:46:28
B
44
S
5
G
5
Posts: 412
Reputation: 5,771

Post » Wed Jan 29, 2014 4:39 pm

This forum system is absolutely AWFUL.

I had this error before as well and loading multiple times the url worked. Now I cannot create any new topic anymore. I get permission errors or the nasty message that my session expired while its not true.

I tried Explorer, Opera, Chrome, Firefox, all of them have the same error. I tried from different connections, no luck.

This forum software is clearly broken.
B
4
Posts: 19
Reputation: 663

Post » Wed Jan 29, 2014 4:58 pm

I cannot post anywhere now. Not even reply to any other post.
B
4
Posts: 19
Reputation: 663

Post » Thu Jan 30, 2014 2:24 am

Scirra has said that it's a problem with their forum software and they are working hard to replace it.
B
92
S
31
G
24
Posts: 3,191
Reputation: 32,679

Post » Mon Feb 03, 2014 12:50 am

That's good news - where did they say this? I'm surprised they didn't reply in the thread.
B
7
S
1
Posts: 27
Reputation: 505

Previous

Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests