pressing save button gives error message

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sat Jun 15, 2013 4:55 pm

Link to .capx file (required!):
https://dl.dropboxusercontent.com/u/160168890/cforce.capx

Steps to reproduce:
1. Open the capx
2. try to change some events
3. click on save , not save as

Observed result:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/160168890/nooooo%21%21%21%21%21%21.jpg


Expected result:
Should save it.


Browsers affected:
Chrome: yes/no
Firefox: yes/no
Internet Explorer: yes/no

Operating system & service pack:
win 7 64bit service pack 1

Construct 2 version:
V 134
    
B
23
S
3
G
6
Posts: 1,356
Reputation: 7,176

Post » Sun Jun 16, 2013 5:21 am

here too
B
18
S
5
G
4
Posts: 568
Reputation: 5,079

Post » Sun Jun 16, 2013 10:22 pm

Where are you trying to save to (which folder)? Are you sure you have full permission to access it?
Scirra Founder
B
384
S
227
G
86
Posts: 24,143
Reputation: 190,784

Post » Mon Jun 17, 2013 12:11 pm

Hi Ashley
The save path is always c:/users/username/my documents ,The previous versions worked so i cannot see how my permissions have changed since then.Saving the game as a project still works fine and using save as still works , its only when i try to save it for a second or third time by clicking on save instead of save as that this happens.
B
23
S
3
G
6
Posts: 1,356
Reputation: 7,176

Post » Mon Jun 17, 2013 2:17 pm

Can't reproduce here, works just fine on Windows 8. Does it happen every time for you?
Scirra Founder
B
384
S
227
G
86
Posts: 24,143
Reputation: 190,784

Post » Mon Jun 17, 2013 5:58 pm

Ashley you should really try and test it on the same os(win7,64bit) that the user has.It's doing this all the time if i click on save no matter what i do. Tested other projects as well and i keep getting the same error. I have tested it on three different win 7 rigs and the error pops up on all three . It's not a big problem but still very annoying.
B
23
S
3
G
6
Posts: 1,356
Reputation: 7,176

Post » Mon Jun 17, 2013 8:02 pm

Tried on win7 pro 64bits SP1, changed the event 8 from "set bullet speed to -300" to "set bullet speed to -200", pressed the save button.

No issue.
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
276
S
103
G
84
Posts: 7,289
Reputation: 83,100

Post » Mon Jun 17, 2013 8:06 pm

Note I had downloaded the capx to a different path than "c:\my doc...".
Maybe try to execute C2 as admin and save to see if it fixes the issue?


(note I double post since at the moment editing a post gets me a 500 error)
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
276
S
103
G
84
Posts: 7,289
Reputation: 83,100


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests