Preview in browser not working

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Aug 18, 2015 7:37 pm

Problem Description
I have been having problems previewing my game in all browsers and on 2 computers in my house. I am guessing that it is something with my routers settings, although it only started happening about a few hours ago. Has anyone else had a similar problem before?



Affected Browsers
  • Chrome: (YES)
  • FireFox: (YES)
  • Internet Explorer: (YES)

Operating System and Service Pack
Windows 10

Construct 2 Version ID
Release 206
B
4
Posts: 12
Reputation: 224

Post » Tue Aug 18, 2015 8:04 pm

@bucktoothfrog

Considering this has only just started happening, are you then suggesting it is a bug in the actual C2 software? If so, you should follow the bug reporting guidelines or no-one will be able to help, and Ashley will close your post automatically.

If you are just asking for help, then you should really post in the 'How Do I' section, and then everyone can try to help.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
134
S
30
G
86
Posts: 5,423
Reputation: 59,532

Post » Tue Aug 18, 2015 8:27 pm

zenox98 wrote:@bucktoothfrog

Considering this has only just started happening, are you then suggesting it is a bug in the actual C2 software? If so, you should follow the bug reporting guidelines or no-one will be able to help, and Ashley will close your post automatically.

If you are just asking for help, then you should really post in the 'How Do I' section, and then everyone can try to help.


Sorry for posting in the wrong section. I wasn't sure which one to put it in. I'll change it, thanks.
B
4
Posts: 12
Reputation: 224

Post » Wed Aug 19, 2015 2:06 pm

Closing, please follow the bug report guidelines. See troubleshooting C2's preview server as well.
Scirra Founder
B
398
S
236
G
88
Posts: 24,441
Reputation: 194,681


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests