preview not working

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Jun 26, 2012 11:43 pm

today i have downloaded C96 and when i try to preview any file (capx) it doesn't work in chrome and IE i don't any technology about scripts blablabla.. but there is an error message come :


so what the problem is it from me or from the new release?? because before i installed it was working very well.
B
48
S
15
G
6
Posts: 795
Reputation: 12,035

Post » Tue Jun 26, 2012 11:51 pm

Similar situation for myself. Have just updated C2 to export to the arcade. After the update I went to check if the project was still working.

Neither the preview worked, nor when I exported the file and uploaded it to my site.

http://englishacorn.com/html5/Test/Simple_Menu/index.html (Tested on FF, IE and Chrome, the first layout begins with a black opaque layer which fades away. This was working prior to the lastest update)


Firefox:



Chrome:



IE:
Andeming2012-06-27 00:06:35
B
85
S
31
G
14
Posts: 106
Reputation: 16,440

Post » Wed Jun 27, 2012 1:02 am

i wish @Ashley see it, i have tried some stuffs to check the problem , sometimes when i download some examples (capx) they work fine then i tought its only my game so i tried to do new project and previewed and its work just fine o.o
B
48
S
15
G
6
Posts: 795
Reputation: 12,035

Post » Wed Jun 27, 2012 1:15 am

@Andeming ,
ok, i think i found the problem i have tried in my game to delete objects but nathing happen even i tried to delete layouts and nathing happen so i tried to delete eventsheets and it worked fine o.o so after that i tried to delete fewer eventsheets and it keep getting close to the problem so when i saw those few eventsheets i found they all has (include eventsheet) on the sheet so i deleted all include eventsheet from all the sheets i have and it worked fine so i think the problem is in (include eventsheet)...

hope you guys fix it as soon as you can ^^ good luck
B
48
S
15
G
6
Posts: 795
Reputation: 12,035

Post » Wed Jun 27, 2012 9:18 am

@zsangerous,

You are right, it is the "Include event sheet". I removed them from use, and now the preview works. Will be trying it again once uploaded to the internet.

Thank you.
B
85
S
31
G
14
Posts: 106
Reputation: 16,440

Post » Wed Jun 27, 2012 10:57 am

This is a known problem and has already been fixed for the next beta release - see the other threads in this forum for info.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Wed Jun 27, 2012 4:54 pm

Sure are a lot of people waiting for this to get fixed. I'm sure you'll push the release ASAP to appease the masses waiting to continue their progress using your software.
B
10
S
1
Posts: 38
Reputation: 1,964

Post » Wed Jun 27, 2012 10:13 pm

@CAWithey, this type of problem should be expected for beta releases, which is why we have the warning on the download page. If you don't want to deal with this type of problem I would recommend staying on stable releases.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Thu Jun 28, 2012 4:26 am

If your Scirra Arcade accepted R95 without forcing me to upgrade to a beta version, I wouldn't be having this problem...
B
10
S
1
Posts: 38
Reputation: 1,964

Post » Thu Jun 28, 2012 5:15 am

@CAWithey , relax the new update will come soon o.o be patient
B
48
S
15
G
6
Posts: 795
Reputation: 12,035

Next

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 3 guests