Problem: go to another layouts

Get help using Construct 2

Post » Mon Dec 28, 2015 9:34 pm

Hi
Please see these images:
Image

Image

What's wrong? How I can fix it?

download my project from this address:
iranbm.com/saadat.capx
B
6
Posts: 13
Reputation: 278

Post » Mon Dec 28, 2015 11:53 pm

issue is TiledBackground ( Use sprites for regions ) instead of backgrounds as they usually expand or contract with screen hight-width.
B
29
S
13
G
10
Posts: 355
Reputation: 8,312

Post » Tue Dec 29, 2015 8:17 am

Id use a sprite and label it invisible or what ever you need and then add a variable such as Variable=text

And just add in this event If sprite is clicked on Sub event variable = text. It does a better job then trying to do UID. Often I get lost in using UID or IDD because of the delete add delete add blah changes up the whole UID ordering process
B
51
S
24
G
6
Posts: 391
Reputation: 7,820

Post » Tue Dec 29, 2015 8:30 pm

Thanks
solved
B
6
Posts: 13
Reputation: 278


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Youtopize and 5 guests