Problem in Adding Points when Advt. video closed

Get help using Construct 2

Post » Thu May 19, 2016 11:48 am

I have set
click button > play video
on video closed > add 10 points
>>
but in my apk its adding 20 Points
>>
It is somewhere related to other layouts because when i delete all other layouts then its giving proper result other wise same is happening.
>>
I have try to delete all layout one by one and tried to test but not worked
if i disable everything from other not working
only delete other layout is working
please take a look into this

ScreenShot
Image
I have attached both
caps file & apk file
Last edited by luckyrawatlucky on Fri May 20, 2016 7:13 am, edited 2 times in total.
Image
B
64
S
39
G
45
Posts: 651
Reputation: 32,214

Post » Fri May 20, 2016 6:17 am

bump
Image
B
64
S
39
G
45
Posts: 651
Reputation: 32,214

Post » Fri May 20, 2016 7:05 am

can you upload a capx version without plugins?

And here just a guess - does it also happen if you use "trigger once"

  • System > On start of layout | system > load game from slot "brain"
  • System > On load failed | system > scroll to obj_Forum
B
17
S
8
G
5
Posts: 340
Reputation: 4,707

Post » Fri May 20, 2016 7:14 am

fm4fanAT wrote:can you upload a capx version without plugins?

And here just a guess - does it also happen if you use "trigger once"


Hi
I have attached screenshot of all layouts
Home page & level_3 both are linked to Single event sheet i.e Level events
Image
B
64
S
39
G
45
Posts: 651
Reputation: 32,214

Post » Fri May 20, 2016 7:16 am

your links to photos don't work. I use www.imgur.com (the easiest way to share screenshots)

  • System > On start of layout | system > load game from slot "brain"
  • System > On load failed | system > scroll to obj_Forum
B
17
S
8
G
5
Posts: 340
Reputation: 4,707

Post » Fri May 20, 2016 7:20 am

fm4fanAT wrote:your links to photos don't work. I use http://www.imgur.com (the easiest way to share screenshots)

Working link of screenshot
https://www.dropbox.com/s/t14zamyga993v ... m.jpg?dl=0
Image
B
64
S
39
G
45
Posts: 651
Reputation: 32,214

Post » Fri May 20, 2016 7:39 am

@fm4fanAT
did you get screenshot ??
Image
B
64
S
39
G
45
Posts: 651
Reputation: 32,214

Post » Fri May 20, 2016 2:55 pm

Saw the picture, but can't figure out what is wrong with it.

  • System > On start of layout | system > load game from slot "brain"
  • System > On load failed | system > scroll to obj_Forum
B
17
S
8
G
5
Posts: 340
Reputation: 4,707

Post » Sat May 21, 2016 4:56 am

It may be a bug
i have reported this to bug section
Image
B
64
S
39
G
45
Posts: 651
Reputation: 32,214


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: dop2000, lordsas, Matei511, tarek2 and 66 guests