Problem in Firefox

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Mon May 13, 2013 12:38 am

Good night.
I am developing a game and when I upload it on my site and squeegee to test Firefox behaves differently from Chrome to best explanation I put a picture of the two cases.





is the same link if you want to check for yourself: http://fredericoraiss.com/games/FestaJunina/


Would like to know if anyone knows why this error, and what causes you solution?

Thank you!
B
24
S
6
G
4
Posts: 6
Reputation: 4,096

Post » Mon May 13, 2013 4:32 am

Running that link on Firefox works fine for me, loads all the images. :o
B
45
S
19
G
10
Posts: 562
Reputation: 9,543

Post » Mon May 13, 2013 5:07 am

Same here, works fine in FF 20.0.1
Kyatric2013-05-13 05:08:11
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,998
Reputation: 57,791

Post » Mon May 13, 2013 5:37 am

Likewise, no probs in FF 20.0.1.
B
50
S
15
G
11
Posts: 366
Reputation: 12,043

Post » Mon May 13, 2013 9:37 am

I discovered the problem, I think, in a way it was something with ftp the same page when it was the transfer of files to the site server should somehow damaged some files, do not know yet strange. But I found it strange that spun usually in chrome and firefox, not being the same files. Complicated.
B
24
S
6
G
4
Posts: 6
Reputation: 4,096

Post » Mon May 13, 2013 9:38 am

But anyway thanks for the feedback you!!!
B
24
S
6
G
4
Posts: 6
Reputation: 4,096


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: nimos100 and 7 guests