Problem on running the game.

For questions about using Classic.

Post » Tue Jan 19, 2010 4:02 pm

[quote:2mulo9dm]What version of Construct did you download?[/quote:2mulo9dm]
The latest, 0.99.62

[quote:2mulo9dm]You have a worm blocking certain websites? Are you sure that worm isn't affecting Construct?[/quote:2mulo9dm]
Yes, but i eliminate it, and i think the worm cant affect Construct.
B
22
S
7
G
5
Posts: 90
Reputation: 3,430

Post » Tue Jan 19, 2010 4:35 pm

[quote="Metal_X":1eqo4pin][quote:1eqo4pin]What version of Construct did you download?[/quote:1eqo4pin]
The latest, 0.99.62
[/quote:1eqo4pin]

Latest is 0.99.72 but downloaded through the forum instead of the site, and officially an unstable build, but works fine.
B
3
S
2
G
3
Posts: 628
Reputation: 2,531

Post » Tue Jan 19, 2010 5:09 pm

lol, you mean theres a new version here on the forum?
I cant find the link, can you send it?
B
22
S
7
G
5
Posts: 90
Reputation: 3,430

Post » Tue Jan 19, 2010 5:15 pm

Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,518

Post » Tue Jan 19, 2010 9:47 pm

If you want to keep up to date on Construct then it pays to read the forum ;)
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971

Post » Fri Jan 22, 2010 9:51 pm

Ok, now i have 0.99.72 version, my video drives and directx 9 updated and the same problem persist....
I really dont know whats happening....
B
22
S
7
G
5
Posts: 90
Reputation: 3,430

Post » Fri Jan 22, 2010 10:25 pm

Hmm... maybe it's the same problem Android-Music is having. He hasn't been able to get any version to run since v0.98.9. He suspects it might be the new renderer that was written for v0.99.

Do this: Uninstall Construct and install this version...

http://sourceforge.net/projects/constru ... e/download

See if you can run that. If you can, then it may be an issue with how the new renderer runs on your system. If we can compare your system to Android-Music's system then perhaps the devs could find the problem.

It's worth a try, anyway.
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971

Post » Sat Jan 23, 2010 1:40 am

Oh yeah! Thanks deadeye this version worked here!
My PC system is AMD Athlon(TM) XP 2400+, MMX, 3dNow, ~2.0GHz, 512MB Ram, NVIDIA Geforce FX 5200 128MB
B
22
S
7
G
5
Posts: 90
Reputation: 3,430

Previous

Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests