problem :twice the same object in ragdoll in the layout

For questions about using Classic.

Post » Tue Feb 09, 2016 9:03 am

Hie,
How can i put the same enemy in rag doll( physics) , twice or more in the same layout?
From now, when i clone my enemy, and preview the layout, it's just like a hurrican of body parts hurting every thing in circle..
thanks
B
6
S
1
Posts: 13
Reputation: 376

Post » Tue Feb 09, 2016 9:39 am

jul wrote:Hie,
How can i put the same enemy in rag doll( physics) , twice or more in the same layout?
From now, when i clone my enemy, and preview the layout, it's just like a hurrican of body parts hurting every thing in circle..
thanks


@jul

This is the (now retired) Construct Classic section.

Did you intend to post your query here?
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
129
S
29
G
78
Posts: 5,199
Reputation: 54,805

Post » Tue Feb 09, 2016 9:44 am

maybe not indeed, could you please tell me where it is more appropriate? thank you
B
6
S
1
Posts: 13
Reputation: 376

Post » Tue Feb 09, 2016 9:46 am

jul wrote:maybe not indeed, could you please tell me where it is more appropriate? thank you


The Construct 2 How Do I section seems the most appropriate.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
129
S
29
G
78
Posts: 5,199
Reputation: 54,805

Post » Tue Feb 09, 2016 9:48 am

Thanks zenox, have a great day !
B
6
S
1
Posts: 13
Reputation: 376


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests