problem when taskbar in Windows 7 is at the top

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Fri Apr 06, 2012 2:48 pm

Hi, Scirra! :D

I'm using Windows 7, Construct r85 and my taskbar is at the top of desktop. Here's screenshot of Construct when I start it on my computer:

http://dl.dropbox.com/u/6568762/Construct/construct-desktop-bug.jpg

After I "restore" and "maximize" Construct window, everything goes fine.

If you need more information to track down this problem, feel free to contact me :)
B
5
S
1
G
4
Posts: 8
Reputation: 1,541

Post » Sat Apr 07, 2012 4:52 pm

I personaly work with the taskbar on the top too.
When PS and C2 are opened, I never encounter this bug. (7 64bits)...septeven2012-04-07 16:53:00
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Sat Apr 07, 2012 5:02 pm

I'm not sure what the problem is. Do you mean the window does not go all the way to the top?

Either way this is probably handled by our UI library so I'm not sure we can do anything about it...
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Sat Apr 07, 2012 6:28 pm

Yes, C2 window doesn't go up to the taskbar. The problem doesn't seem to be related to Photoshop, but with C2 UI - or, maybe more possible - some Windows setting I changed (and I tweaked it here and there...)
B
5
S
1
G
4
Posts: 8
Reputation: 1,541

Post » Sat Apr 07, 2012 8:21 pm

Be sure also to have a play with the available themes in the ribbon.

This reminds me of a post with a similar issue posted a while ago, saying that when he clicked C2 top bar, the status bar underneath it took the action instead.

It was also an issue with the way the window covers the screen.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests