Problem With Box2D Web

Get help using Construct 2

Post » Wed Mar 21, 2018 8:47 am

Hi there!

I have a problem when using "Box2D Web" instead of "Box2D asm.js" and I don't know why. It has never happened to me before! When the player is outside the layout, the layout should restart. However, when the player is outside the layout I get this message:

Image

I have no idea what it means. Do any of you know what this is about?

Thanks in advance,
Tomolo Games / http://www.TomoloGames.com
B
21
S
6
G
3
Posts: 98
Reputation: 2,999

Post » Wed Mar 21, 2018 5:39 pm

Why aren't you using the asm.js version? It should be around 3x faster.
Scirra Founder
B
414
S
245
G
92
Posts: 25,198
Reputation: 200,337

Post » Tue Mar 27, 2018 10:21 am

Thank you for your reply! I use Cocoon.io to create the APK and when I first started using their service you couldn't use asm.js because you would only get a black screen. I tried it the other day though and they have fixed that problem so now I can use the asm.js version :)
B
21
S
6
G
3
Posts: 98
Reputation: 2,999


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests