Problem with browser object

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu Dec 01, 2016 11:11 am

Hi, this has no effect, the text is never set to any state, these conditions do not seem to work.

Am I doing something wrong or is it a browser object error?

Image
B
31
S
13
G
21
Posts: 844
Reputation: 14,693

Post » Thu Dec 01, 2016 12:33 pm

If I'm right, those should be triggered if you drop the internet connection during gameplay or if you connect. It should work if your are un- and replugging your network cable while running the game. I don't know however if it works while previewing or you'll have to upload your project to a host.
B
137
S
33
G
17
Posts: 1,560
Reputation: 20,797

Post » Thu Dec 01, 2016 4:22 pm

glerikud wrote:If I'm right, those should be triggered if you drop the internet connection during gameplay or if you connect. It should work if your are un- and replugging your network cable while running the game. I don't know however if it works while previewing or you'll have to upload your project to a host.



I have not tried that, maybe try it later.

I'll upload an example to bitballoon and try it there.
B
31
S
13
G
21
Posts: 844
Reputation: 14,693

Post » Fri Dec 02, 2016 12:13 pm

Those triggers only run when the state changes. So if you are always online, or always offline, it will never set any text to the object.
Scirra Founder
B
402
S
238
G
89
Posts: 24,632
Reputation: 196,031

Post » Fri Dec 02, 2016 7:43 pm

After testing, this seems to work fine.
B
31
S
13
G
21
Posts: 844
Reputation: 14,693


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests