Problem with displaying objects some text and sprite missing

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Wed Mar 12, 2014 7:39 pm

Ahh good news - so i'll fix this http issue soon and will take a look to this display issue too.
Thx
Passionate developer

If my work helped you to make your project, please consider making a donation :)
B
44
S
12
G
14
Posts: 631
Reputation: 10,987

Post » Thu Mar 13, 2014 12:41 pm

OK the graphical bug should be fixed now in release 1.04 - In case it might not be enough, you can use the new "Refresh map" action (but in my test with your capx, the implemented fix was enough) - Also, now the plugin detects by itself if you use http or https protocol.
Let me know if all is working well now.

Thanks
Passionate developer

If my work helped you to make your project, please consider making a donation :)
B
44
S
12
G
14
Posts: 631
Reputation: 10,987

Post » Thu Mar 13, 2014 2:18 pm

@septeven hi again, i check http and https all works fine:) buy map doesnt fill corectly.

And i have question can you add new expression ? i need option change zoom level but on events sheet.
B
111
S
28
G
48
Posts: 1,882
Reputation: 36,428

Post » Fri Mar 14, 2014 9:43 am

Yes for zoom action, I'll do it asap - About the map doesn't fill correctly, again, it worked with my test on your capx - Try to put the refresh action when you reach the layout where the map is.
I'll take a look !
Passionate developer

If my work helped you to make your project, please consider making a donation :)
B
44
S
12
G
14
Posts: 631
Reputation: 10,987

Post » Fri Mar 14, 2014 11:24 am

@septeven simple tip , when you will be testing plugin test on dropbox too not only on preview
B
111
S
28
G
48
Posts: 1,882
Reputation: 36,428

Post » Fri Mar 14, 2014 11:47 am

I just re-test it, with safari, firefox and chrome, from local and from dropbox - every test work perfectly - The map is correctly redrawn and the graphical issue won't occur anymore - I don't understand WHY you're still occuring this.
Did you change sth in your capx since you posted it here ?

Look at this :
Image
Passionate developer

If my work helped you to make your project, please consider making a donation :)
B
44
S
12
G
14
Posts: 631
Reputation: 10,987

Post » Fri Mar 14, 2014 12:39 pm

@septeven "sth" ?

You tested on preview Please check map at this link:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/447 ... index.html

For me is still error
B
111
S
28
G
48
Posts: 1,882
Reputation: 36,428

Post » Fri Mar 14, 2014 3:19 pm

sth = something
as I told you, I did my test both on local preview and from exported project in dropbox - both was working well with the fix of 1.04

Your link doesn't work.
Passionate developer

If my work helped you to make your project, please consider making a donation :)
B
44
S
12
G
14
Posts: 631
Reputation: 10,987

Post » Fri Mar 14, 2014 4:46 pm

ok the link works now - please send me the exact capx you used to export this - I will take a look
Passionate developer

If my work helped you to make your project, please consider making a donation :)
B
44
S
12
G
14
Posts: 631
Reputation: 10,987

Post » Fri Mar 14, 2014 5:39 pm

B
111
S
28
G
48
Posts: 1,882
Reputation: 36,428

PreviousNext

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: AndreasR, DavidCerdeira, zenox98 and 9 guests