Problem with Mouse and Touch object command

Get help using Construct 2

Post » Thu Apr 11, 2013 5:53 am

Maybe I didn't read this right, but up until now my game was only made to be played with a mouse and keyboard.

I've added touch controls as "add another condition". So both mouse and touch commands are stacked on top of each other, unfortuantely it renders the game unplayable as you can't use a mouse.

It is only until I use "toggle disabled" on all the touch commands that it'll go back to normal.

Is there any way I can fix this?


Image
B
13
S
4
G
3
Posts: 116
Reputation: 3,731

Post » Thu Apr 11, 2013 8:47 am

Check to see if your touch object has "use mouse input" enabled. It's enabled by default. So, in your case you should either disable it, or use it instead of the mouse. You shouldn't be using both together, which is probably giving you weird results.
B
56
S
15
G
10
Posts: 910
Reputation: 11,972

Post » Thu Apr 11, 2013 2:36 pm

[QUOTE=GeometriX] Check to see if your touch object has "use mouse input" enabled. It's enabled by default. So, in your case you should either disable it, or use it instead of the mouse. You shouldn't be using both together, which is probably giving you weird results.[/QUOTE]

Hmm, how would I find it? After I embedded it, it just seems invisible to me. Sorry I feel like such a noob after all this that I couldn't find my answer in the manual.

EDIT: Ah, nevermind I found it lol. Now I have to wait until after work to sort this out, thanks!Crackpot2013-04-11 14:44:31
Image
B
13
S
4
G
3
Posts: 116
Reputation: 3,731


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: SpartCrafter and 25 guests