Problems destroying things

Get help using Construct 2

Post » Wed Aug 21, 2013 12:26 am

Hi, well, i need something to flash before it dies i set the flash behaviour on it and trigger it once it encounters a bullet, the next action is to destroy, well, it does not flash, only vanishes

Another issue is that i have a four frame animation for an explosion, well, i destroy the bullet and the enemy, spawn the explosion, set the explosion animation to start, if i add destroy the animation it simply does not appear if i dont, the last frame keep onscreen.WhiteX2013-08-21 00:26:48
B
9
S
2
Posts: 35
Reputation: 668

Post » Wed Aug 21, 2013 12:34 am

Probably an easy fix. Would need to see the .capx file.
B
45
S
15
G
73
Posts: 2,007
Reputation: 43,396

Post » Wed Aug 21, 2013 12:34 am

Post your CAPX file so people can see what you are doing & help.
ImageImageImage
B
71
S
21
G
221
Posts: 3,649
Reputation: 124,227

Post » Wed Aug 21, 2013 12:35 am

@blackhornet

Simultaneous .capx request
B
45
S
15
G
73
Posts: 2,007
Reputation: 43,396

Post » Wed Aug 21, 2013 12:46 am

I dont have it wth me right now, will post as soon as i get home
my logic is not complicated though.
B
9
S
2
Posts: 35
Reputation: 668

Post » Wed Aug 21, 2013 1:09 am

i'm pretty sure you did this:

condition > flash
          > destroy

when you should have:

condition > flash
on flash end > destroy.
B
43
S
12
G
6
Posts: 446
Reputation: 6,802

Post » Wed Aug 21, 2013 10:29 pm

It worked for the explosion, i had to place it as a main event though, the flash i gave up, we will make a sprite frame for it, thx for all the replies
B
9
S
2
Posts: 35
Reputation: 668


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: adamebastin, Bro7hers, Google [Bot] and 9 guests