Problems in making a level editor

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Fri Dec 04, 2015 5:05 am

Problem Description
Working on a grid-based level editor prototype, which will be used in the grid-based level editor in my game

Attach a Capx
https://mega.nz/#!GJ8XGAQK!h3d9eUd7cD3k ... AwlIKgVGK4 (I just started using MEGA :P)

Description of Capx
The prototype .capx

Steps to Reproduce Bug
  • Edit the grid (inside the preview)
  • Click "Save"
  • Make another edit
  • Click "Save" again
  • Click "Load"

Observed Result
The sprite positions from the first saved grid data wasn't saved with the new grid data. Instead, a single value was assigned to the data array at (0, 0), causing a sprite to be appeared at the first grid when loading the new data.

Expected Result
The sprite positions from the first saved grid data should remain in the new grid data, not assigning the position of the sprite at the first grid.

Affected Browsers
  • Chrome: (YES)
  • FireFox: (YES)
  • Internet Explorer: (YES)

Operating System and Service Pack
Windows 10 x64

Construct 2 Version ID
r218 beta (the prototype .capx was made in the old version of C2)

Screenshots
The preview of the events inside the .capx (the load/save mechanism...)
Image
B
102
S
24
G
11
Posts: 696
Reputation: 12,859

Post » Wed Dec 16, 2015 6:10 pm

Closing, please see the bug report guidelines. Your example .capx uses a third party plugin. Also I don't see any evidence that the problem is with C2 and not just a mistake in your events. As per the guidelines please provide the minimum events possible to unequivocally prove there is a problem with C2.
Scirra Founder
B
378
S
220
G
84
Posts: 23,871
Reputation: 188,207

Post » Fri Dec 18, 2015 2:27 am

@Ashley - Oh, I forgot to remove that plugin. I'm just only using Array plugin.
B
102
S
24
G
11
Posts: 696
Reputation: 12,859


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests