Problems with arcade export in r80.2

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Mar 06, 2012 11:56 am

I have noticed that when exporting for Scirra Arcade the zip file generated also includes all other files and sub-folders in the selected output folder.

Empty sub-folders are not included.

This can generate a large Zip and will most likely make the ZIP invalid for Arcade upload.

Tested in construct r80.2 64-bit, windows 7.
B
23
S
2
Posts: 14
Reputation: 3,699

Post » Tue Mar 06, 2012 12:35 pm

I can confirm this problem, thats why my game first didn't upload in the arcade...
B
13
S
2
G
3
Posts: 44
Reputation: 3,043

Post » Tue Mar 06, 2012 7:44 pm

Oops, should be fixed in the next build.
Scirra Founder
B
402
S
238
G
89
Posts: 24,632
Reputation: 196,041

Post » Fri Mar 09, 2012 5:09 pm

@Ashley. Tested this in R81. It is now working like expected. Good job!
B
23
S
2
Posts: 14
Reputation: 3,699


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest