Q3D V-2.4 [3D Physics + Skeletal Animation UPDATE]

Post your completed addons to share with the community

Post » Sun Dec 21, 2014 9:25 am

im testing with your example of gold effect, but i d'ont understand why you use 5 animation frames for the environment map and with so small pictures in greyscale, can i use just one picture of an environement map instead of 5 frames?
B
37
S
15
G
7
Posts: 1,681
Reputation: 9,614

Post » Sun Dec 21, 2014 10:16 am

it is possible to load objects in q3d master wih ajax from a folder in my ftp?
for xample in my ftp i have the folder models, and i would like to load a model from that folder to Q3dmaster, it is possible?
Last edited by imothep85 on Sun Dec 21, 2014 1:41 pm, edited 1 time in total.
B
37
S
15
G
7
Posts: 1,681
Reputation: 9,614

Post » Sun Dec 21, 2014 11:27 am

@QuziGNRLnose, I am having trouble parenting a Q3D created object (that was created in the events) to a Q3DPoint...I couldnt find any expression to get the id of the Q3DPoint. Could you let me know?
For game development / IT services contact - [email protected]

List of published iOS apps -
https://itunes.apple.com/us/artist/ravi ... d693234511
B
84
S
20
G
3
Posts: 337
Reputation: 7,368

Post » Sun Dec 21, 2014 11:29 am

@QuaziGNRLnose, Thanks for the updated version. Will try this ! Happy holidays to you too...
For game development / IT services contact - [email protected]

List of published iOS apps -
https://itunes.apple.com/us/artist/ravi ... d693234511
B
84
S
20
G
3
Posts: 337
Reputation: 7,368

Post » Sun Dec 21, 2014 12:00 pm

im trying to replace a 3d sphere in the Q3Dmaster, with a cube model.
i added ajax with the request url to the folder and model but nothing happens, my app is also hosted on the ftp.
Maybe i have done something wrong, but how to change a model in the app by another model present on the ftp?

here its my capx file http://mattepainting.be/test/Gsphere.capx
B
37
S
15
G
7
Posts: 1,681
Reputation: 9,614

Post » Sun Dec 21, 2014 2:14 pm

Can someone help me to solve that problem

thanks ;) :D :P
B
37
S
15
G
7
Posts: 1,681
Reputation: 9,614

Post » Sun Dec 21, 2014 3:52 pm

hello
Congratulations for the plugins. I am very interested in purchasing this plugins. ;)
I wanted to know if this plugins I can use some behaviors:
--LineOfSight
--Pathfinding
or certain actions:
--load
--save
or other events and actions that we all normally use in costruct 2 (2d).

thanks

ps sorry for my bad English, I write from Italy. :oops:
B
11
S
3
Posts: 44
Reputation: 844

Post » Sun Dec 21, 2014 3:57 pm

if you want to make an fps game try this engine: http://fpscreloaded.blogspot.be/
B
37
S
15
G
7
Posts: 1,681
Reputation: 9,614

Post » Sun Dec 21, 2014 4:36 pm

kmsravindra wrote:@QuziGNRLnose, I am having trouble parenting a Q3D created object (that was created in the events) to a Q3DPoint...I couldnt find any expression to get the id of the Q3DPoint. Could you let me know?


You cant do this presently. Its an illegal operation since q3d model and point operate under certain expectations to be optimized. You can however set its position and rotation manually so as to act "parented" so to speak. What are you trying to parent? I'm trying to replace all the outdated features with proper plugins at the moment, so eventually therell be no reason to need all the id stuff anymore.
B
77
S
13
G
8
Posts: 1,974
Reputation: 9,893

Post » Sun Dec 21, 2014 4:40 pm

yeaah fantastic QuaziGNRLnose thats sounds good, because as a 3d user, your plugin is difficult to understand, a lot of functions are never used or known in 3d softwares like 3ds max :D
B
37
S
15
G
7
Posts: 1,681
Reputation: 9,614

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: hcporto and 9 guests