Quick tip: How to always run Construct 2 as Admin

Get help using Construct 2

Post » Tue Nov 13, 2012 3:45 am

Hello,
I just found this very useful feature for always running Construct 2 as administrator, enabling previewing on LAN. Here we go:
  1. Bring up the options menu (where you find "Run as administrator").
  2. Click on "Troubleshoot Compatability".
  3. Click on "Troubleshoot program".
  4. Check "This program requires additional permissions" and click "Next".
  5. Click on "Test the program" and click "Next".
  6. Finally, press "Yes, save these settings for this program" and click "Close". Ignore the error it gave you. It's not an issue.

I'm running Windows 8, so it might be different on your machine. Happy previewing!
B
7
S
2
G
1
Posts: 44
Reputation: 1,415

Post » Tue Nov 13, 2012 11:08 am

Alternatively: right click, Properties, Compatibility tab, enable 'Run this program as an administrator'.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,554

Post » Tue Nov 13, 2012 3:48 pm

@Ashley - I Meath tis as an alternative to that, but thank y though.
B
7
S
2
G
1
Posts: 44
Reputation: 1,415


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Skebab and 14 guests