Quota Exceeded Error

All closed bug reports are moved here.

Post » Thu Mar 30, 2017 12:43 pm

Not sure about nature of this error, still thought it's worth to post this bug/error.

Steps to reproduce: open https://editor.construct.net

Observed result: https://www.dropbox.com/s/luvr7b78nmzuwdd/error%20scrsht.png?dl=0 - happens right after everything's done loading.

Expected result: launch without errors.

Started on r12 after some time, same issue on r13.

Can't attach any c3p file since I haven't created any yet and I can't create it anymore.

Here's report:

Error report information
Type: unhandled rejection
Reason: QuotaExceededError:
Construct 3 version: r12
URL: https://editor.construct.net/
Date: Thu Mar 30 2017 15:36:11 GMT+0300 (RTZ 2 (зима))
Uptime: 1.2 s

Platform information
Browser: Chrome
Browser version: 58.0.3029.41
Browser engine: Blink
Browser architecture: 64-bit
Context: browser
Operating system: Windows
Operating system version: 8.1
Operating system architecture: 64-bit
Device type: desktop
Device pixel ratio: 1.25
Logical CPU cores: 8
User agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/58.0.3029.41 Safari/537.36

WebGL information
Version string: WebGL 2.0 (OpenGL ES 3.0 Chromium)
Numeric version: 2
Supports NPOT textures: yes
Vendor: Google Inc.
Renderer: ANGLE (Intel(R) HD Graphics 4000 Direct3D11 vs_5_0 ps_5_0)
Major performance caveat: no
Maximum texture size: 16384
Point size range: 1 to 1024
Extensions: EXT_color_buffer_float, EXT_disjoint_timer_query_webgl2, EXT_texture_filter_anisotropic, OES_texture_float_linear, WEBGL_compressed_texture_s3tc, WEBGL_debug_renderer_info, WEBGL_debug_shaders, WEBGL_lose_context
B
80
S
23
G
6
Posts: 240
Reputation: 7,761

Post » Thu Mar 30, 2017 1:00 pm

Have you been using local browser save as your main form of saving? Also if you could upload any other logs from the console that might help.
Scirra Employee
B
5
S
2
Posts: 124
Reputation: 879

Post » Thu Mar 30, 2017 1:09 pm

Nepeo, sorry but I haven't used any save option yet and this is all info I got from editor error message. Is there anything else I can click/expand to see more info? Like some Chrome buttons/menus or such?
B
80
S
23
G
6
Posts: 240
Reputation: 7,761

Post » Thu Mar 30, 2017 1:11 pm

How much disk space do you have free? That affects how much quota Chrome gives C3. We should probably figure out how to make this a better error message though.
Scirra Founder
B
398
S
236
G
88
Posts: 24,441
Reputation: 194,681

Post » Thu Mar 30, 2017 1:14 pm

I got 8 GB atm, gotta clean some space and see if it works, thanks for idea!

EDIT: it worked HAHA, thanks again!!! :D
B
80
S
23
G
6
Posts: 240
Reputation: 7,761

Post » Thu Mar 30, 2017 1:33 pm

Glad to hear it's working now :)

I expect it was failing trying to save the layout state after loading. Although I'm surprised it wasn't allocated enough space for even that, it's a pretty tiny amount of data. Guess we need to come up with some sort of notification for that, maybe disable layout persistence after the dialog has been shown as well.
Scirra Employee
B
5
S
2
Posts: 124
Reputation: 879

Post » Thu Apr 06, 2017 5:31 pm

Re-filed at https://github.com/Scirra/Construct-3-bugs/issues/7, closing this report
Scirra Founder
B
398
S
236
G
88
Posts: 24,441
Reputation: 194,681


Return to Closed Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests