[R100] crop mode not working on FF, works on IE

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Wed Aug 29, 2012 4:36 pm

Hi Ashley, its not just the text, it scales image sprites too. In the capx I posted, one of the layouts just has a backgroung image. As you change the browser window size, the image scales up/down and jumps around to the wrong place. In crop mode, it should not scale at all, and should stay centered. IE is perfect but FF and Chrome are disastrous.

I'm guessing it's not a text specific problem, it seems to be scaling in crop mode which is the problem?

My graphics card is a Quadro 2000M which is adobe and autocad certified, rather than a more common consumer/game oriented card.

Thanks for taking the time to look at it anyway. If there are any more tests I can run let me know. I use crop mode exclusivly.nutmix2012-08-29 16:38:54
B
15
S
5
G
2
Posts: 357
Reputation: 3,691

Post » Wed Aug 29, 2012 5:55 pm

@nutmix, your .capx appears to only include text. Can you share another .capx with images that demonstrates the problem?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,590

Post » Wed Aug 29, 2012 10:21 pm

I had the same thing. Text and images (sometimes) were being scaled in crop mode. It's all good in r101 though.
B
54
S
28
G
18
Posts: 1,520
Reputation: 25,020

Post » Thu Aug 30, 2012 2:53 pm

Closing as should be working in r101.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,590

Previous

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests