[r100] Duplicate frame crash

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Aug 23, 2012 10:55 pm

C2 crashes when I try to duplicate a frame, every time, even in a new project.

Create project, insert sprite, right-click on animation frame 0, duplicate frame, "Construct 2 has stopped working".

Win 7, Radeon HD5750, latest drivers, no problem in r95.
B
54
S
28
G
18
Posts: 1,520
Reputation: 24,990

Post » Thu Aug 23, 2012 11:04 pm

Yes and no.
It happens to me when I read your post, but only once. Now it's fine, tried to reproduce it few times but did not crash anymore. Strange.
ImageImageImageImage
B
140
S
58
G
36
Posts: 2,547
Reputation: 31,170

Post » Thu Aug 23, 2012 11:11 pm

Works fine for me. One thing that's annoying though is that the Animation window is always push behind the editor window every time you do something with it.
B
72
S
25
G
9
Posts: 382
Reputation: 10,649

Post » Fri Aug 24, 2012 12:20 am

What I've noticed, a bit in the same order of idea, is that when you try to delete a frame of the animation, from the Animation Frames Dialog, whether you do it by pressing the "Del" key, or right-click "Delete".

Then, C2 has stopped working, crash, back to windows.

Also, I'v just tried the "Duplicate" ramones mentioned and twice in a row did C2 crash.

@Nickydude: I'm not sure what you're talking about there.
As far as it goes for me, whenever I click on the animation dialog, it gives it the focus, and I can work in it as expected. Once I'm done and clicking on the image editor dialog giving it the focus back, of course then the animation dialog goes beyond in the bacgkround.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,998
Reputation: 57,791

Post » Fri Aug 24, 2012 12:29 am



If I right click to duplicate a frame, the frame window is then pushed to the back and I have to move the editor out of the way to get it back again. May be this is the default behaviour.Nickydude2012-08-24 00:30:08
B
72
S
25
G
9
Posts: 382
Reputation: 10,649

Post » Fri Aug 24, 2012 12:32 am

Oh, no it's not normal behavior.
I'd bet it has rather to see with the crashing issue discussed above.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,998
Reputation: 57,791

Post » Fri Aug 24, 2012 10:11 am

I found a crash which only happened when certain image editor tools were selected. It should be fixed in the next build. I also fixed the issue with the animation frames pane going behind the main window, I didn't realise anyone used it overlapping like that.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,468

Post » Fri Aug 24, 2012 11:50 am

The reason I use it overlapping is that I resize the editor to large, larger that I show in the image.
B
72
S
25
G
9
Posts: 382
Reputation: 10,649


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest