R100 Exe Problems

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Aug 23, 2012 11:50 am

Hi there,

First i will say thanks again for the integration of the EXE-Exporter.
It is a must have for me - and i hope the little known Bugs can Fix in the next Time.

The first Thing is the Framerate in a Fullscreen *.Exe. It slows down to
almost 30-35 FPS. I think 60 FPS will bring much more Fun - hope that can be fixed.

The next thing is - how i can exit from a Fullscreen exported *.exe?
In this time - i must kill the windows process...

Hope Ashley or Tom can Help...

Thanks!!!

KMag


B
13
S
4
G
3
Posts: 120
Reputation: 3,456

Post » Thu Aug 23, 2012 12:49 pm

Ashley and Tom know about these issues. They are hard at work to fix them, don't panic ;)
B
90
S
30
G
24
Posts: 3,189
Reputation: 32,400

Post » Thu Aug 23, 2012 2:39 pm

For me the exe not work
no start to run.

System:
Windows 7 home premium 64bit
laptop
Intel Core Duo 2 T5750 2Ghz
4GB RAM
Ati mobile radeon 3400 256MB

all the software and the harware drivers are updated
B
60
S
9
G
7
Posts: 176
Reputation: 8,799

Post » Thu Aug 23, 2012 2:49 pm

@felixsg

Do you can post a *.capx?

I can test it out for you

KMag
B
13
S
4
G
3
Posts: 120
Reputation: 3,456

Post » Thu Aug 23, 2012 3:46 pm

Felix i've tried the "Rain Demo" exported with Awesomium on my gf's pc and i got the same problem. She's got a 64-Bit system so i think thats the problem. It's running fine on my 32-bit Windows 7 Ultimate.
B
22
S
5
G
3
Posts: 25
Reputation: 3,267

Post » Thu Aug 23, 2012 4:01 pm

I utilize a 64 bit system and do not have any issues with the Rain Demo.
Windows 7 Enterprise (64) , and Windows 7 Home Premium (64).

I thought this may be a graphics card issue, but I use Nvidia and ATI and no issues. Is there a chance it could be individual display driver?

Enterprise - ATI 5700
Home Premium system uses Nvidia GTX295
B
4
Posts: 2
Reputation: 380

Post » Thu Aug 23, 2012 4:04 pm

[QUOTE=herniewise] Felix i've tried the "Rain Demo" exported with Awesomium on my gf's pc and i got the same problem. She's got a 64-Bit system so i think thats the problem. It's running fine on my 32-bit Windows 7 Ultimate.[/QUOTE]
That make me think (normally I are thinking)
I then use the dependency dll software (the best tool around "dependency walker")
this determine the system not found "awesomium.dll"
then I copy that file in the windows\system32 and then
already fixed is run now (not forgot execute like administrator)

Appear The 64 bit version not search for dll inside the folders?

You try that and tell me is works for you.
For distribuite using a intall tool can make the fix but
is we like to distribuite to the users a game without intallation process then with have a problem in the 64 bit system

felixsg2012-08-23 16:16:21
B
60
S
9
G
7
Posts: 176
Reputation: 8,799

Post » Thu Aug 23, 2012 5:52 pm

Framerate issue: it's a known issue, but Awesomium need to fix it, we can't do anything about it. Please contact them about it - the more people who contact them, the higher they are likely to prioritise it.

Exit fullscreen: use the 'Cancel fullscreen' action.

@felixsg - that sounds strange - could you post a separate bug report about it since it sounds unrelated to this thread?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Thu Aug 23, 2012 6:49 pm

@Ashley

Thank you for the fast Answer.

I have tested the Cancel Fullscreen Action - but it will not work.
Working here on Vista (32Bit). I have also running it as an Administrator to - with the same result.

Can you help me anyway out?

KMag
B
13
S
4
G
3
Posts: 120
Reputation: 3,456

Post » Thu Aug 23, 2012 7:30 pm

@KMag - you're right, I made a mistake in the Awesomium exporter. I've fixed it for the next build, so Cancel Fullscreen should be working then.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Next

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests