[r105] No running layout in tick

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Oct 09, 2012 9:19 pm

Sometimes I get this error when testing the game

Assertion failure: No running layout in tick()Stack trace: Error    at Error (<anonymous>)    at assert2 (http://192.168.0.170:50000/preview_prelude.js:12:10)    at Runtime.tick (http://192.168.0.170:50000/preview.js:1233:3)    at Runtime.setSuspended (http://192.168.0.170:50000/preview.js:621:9)    at window.cr_setSuspended (http://192.168.0.170:50000/preview.js:2833:26)    at HTMLDocument.onVisibilityChanged (http://192.168.0.170:50000/:147:5)

Apparently sometimes the layout takes a tick to load, so the game thinks there's no layout running, or there's no event sheet attached to it7Soul2012-10-09 21:19:43
B
83
S
21
G
15
Posts: 1,039
Reputation: 15,134

Post » Wed Oct 10, 2012 12:18 pm

I can't reproduce this, can you provide steps to reproduce, a .capx if necessary, and details about which browsers you have tried?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,951
Reputation: 178,578

Post » Wed Oct 10, 2012 7:14 pm

@Ashley Seems like I can't PM you. Is there another way I can send you the .capx directly?7Soul2012-10-11 02:41:36
B
83
S
21
G
15
Posts: 1,039
Reputation: 15,134

Post » Fri Oct 12, 2012 2:35 pm

@7Soul send an email to ashley@scirra.com
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,951
Reputation: 178,578

Post » Fri Oct 12, 2012 10:02 pm

@Ashley not sure if r106 fixed it, but I just tried running the game over 50 times and I didn't get the error once
B
83
S
21
G
15
Posts: 1,039
Reputation: 15,134


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests