[r110] Card game error

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Mon Nov 19, 2012 8:36 pm

Hi,

I'm using this card game example (Card game ) for a project and since this version (r110) the shuffle didn't work, its full of ace.

I didn't find anything on the changelog related to this mecanics, any idea ?
Thanks.
B
39
S
15
G
5
Posts: 295
Reputation: 6,089

Post » Tue Nov 20, 2012 6:48 am

I noticed the same behavior as well in my game which shuffles a set of tiles when it starts and is now completely broken... since I'm a bit in a hurry with an update I don't have much time to investigate this and I'm reverting to r109: hopefully this will get fixed soon?
Image Image Image
B
82
S
21
G
8
Posts: 163
Reputation: 11,516

Post » Tue Nov 20, 2012 8:52 am

Something is broken with my game too. I didn't figure out what exactly is the problem, but in my case it's probably something to do with object ID's. I wen't back to r109 and kindly wait if my game would work with the next version.
B
40
S
5
G
5
Posts: 405
Reputation: 5,657

Post » Tue Nov 20, 2012 9:47 am

probably related to the Array Bug mentionned
B
60
S
22
G
14
Posts: 1,479
Reputation: 16,346

Post » Tue Nov 20, 2012 11:57 am

It seems related to issues already reported.
I think there's some error in the loops in r110 which seems to have a deep impact on some of the plugins' behavior.

If you're in a hurry, as roberto mentioned you can downgrade to r109.
The issues will probably fixed in the next release in about a week according to the steady release cycle.
Even maybe earlier.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793

Post » Tue Nov 20, 2012 8:40 pm

I can't open the .capx linked in the original post, does it use third party plugins or behaviors?

We fixed an issue with Array's 'For each element' not working, if your project uses this it's probably already fixed.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,544

Post » Wed Nov 21, 2012 4:07 pm

Is this fixed in r110.2?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,544

Post » Fri Nov 23, 2012 9:44 am

Yes it is !
Thanks Ashley :)
B
39
S
15
G
5
Posts: 295
Reputation: 6,089


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests