[r111] Construct 2 Check failure

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Wed Dec 05, 2012 10:10 pm

Error while opening one of my old project. Propably made in r103.2.

---------------------------
Construct 2 Check failure
---------------------------
Check failure! This is probably a bug:

Action ID does not appear to exist in related behavior

Condition: behavior_type->GetBehavior()->HasActionID(act_id)
File: Projects\EventAction.cpp
Line: 42
Function: __cdecl EventAction::EventAction(class EventBlock &,class ObjectClass *,class BehaviorType *,int,class std::vector<class std::unique_ptr<class EventParameter,struct std::default_delete<class EventParameter> >,class std::allocator<class std::unique_ptr<class EventParameter,struct std::default_delete<class EventParameter> > > > &&)
Build: release 111 (64-bit) checked
Component: Construct 2 IDE
(Last Win32 error: 0)

You are using a 'checked' release of Construct 2, intended for testing, which causes certain errors to be reported this way. Hit Ctrl+C to copy this messagebox - it's useful information for the developers, so please include it with any bug reports! Click 'Abort' to quit (unsaved data will be lost!),'Retry' to turn off messages for this session and continue, or 'Ignore' to continue normally.
---------------------------
Przerwij   Ponw prbe   Ignoruj   
---------------------------

I can e-mail CAPX if needed.tecbug2012-12-05 22:13:16
B
53
S
14
G
10
Posts: 282
Reputation: 7,578

Post » Mon Dec 10, 2012 7:34 pm

Same problem with project made in r108:

---------------------------
Construct 2 Check failure
---------------------------
Check failure! This is probably a bug:

Could not find object's combo property index

Condition: index >= 0
File: Projects\ObjectInstance.cpp
Line: 682
Function: class cr::pod<class std::vector<struct era::InstanceProperty,class std::allocator<struct era::InstanceProperty> > > __cdecl ObjectInstanceERACallback::GetProperties(void) const
Build: release 111 (64-bit) checked
Component: Construct 2 IDE
(Last Win32 error: 0)

You are using a 'checked' release of Construct 2, intended for testing, which causes certain errors to be reported this way. Hit Ctrl+C to copy this messagebox - it's useful information for the developers, so please include it with any bug reports! Click 'Abort' to quit (unsaved data will be lost!),'Retry' to turn off messages for this session and continue, or 'Ignore' to continue normally.
---------------------------
Przerwij   Ponw prbe   Ignoruj   
---------------------------
B
53
S
14
G
10
Posts: 282
Reputation: 7,578

Post » Mon Dec 10, 2012 9:26 pm

This is usually caused by third party plugins which the author updates in a non-backwards-compatible way. Are you using any third party plugins?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,554

Post » Tue Dec 11, 2012 1:19 pm

Function and MoveTo
B
53
S
14
G
10
Posts: 282
Reputation: 7,578

Post » Tue Dec 11, 2012 3:22 pm

Closing as this is probably an issue in those plugins; please let me know if you can reproduce this using official plugins and behaviors only.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,554


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests