r123 arcade upluad problem

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Thu Mar 21, 2013 2:43 pm

I didn't used any external plugins. I tried my game on dropbox without problem. But at the arcade site, i only see a blank gray screen.

On Scirra arcade

On dropbox

capx
B
20
S
8
G
6
Posts: 176
Reputation: 8,047

Post » Fri Mar 22, 2013 12:18 am

When exporting the game, did you use the "Scirra Arcade" export?

I'm guessing you probably did, as it looks like it was working at one time?
B
201
S
52
G
30
Posts: 897
Reputation: 36,621

Post » Fri Mar 22, 2013 7:20 am

Yes. I uploaded other games to Scirra arcade before. And when exporting to arcade construct creates a game.zip file. I uploaded this file. But when i uploaded to dropbox i export as html5 site.

If you click top sprite it restarts layout. So it was not working one time. But game has some bugs. Sometimes On click didn't working
B
20
S
8
G
6
Posts: 176
Reputation: 8,047


Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests