r129 and CocoonJS

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu May 09, 2013 8:04 am

Link to .capx file (required!):
Only happens after being compiled into an APK file.

Steps to reproduce:
1. Turn game on.
2. Go from Level Select layout to any level.

Observed result:
Flashing screen. Flashes between Level Select layout and the current level loaded.

Expected result:
No flashing.

Browsers affected:
Chrome: no
Firefox: no
Internet Explorer: no

Operating system & service pack:
Windows 7 SP1 64-bit

Construct 2 version:
r129
CocoonJS

Test Hardware:
Samsung Galaxy S2 (4.1.1)
Kobo Arc (4.1.1)
Tekniko2013-05-09 08:07:08
B
53
S
14
G
13
Posts: 818
Reputation: 17,414

Post » Thu May 09, 2013 2:02 pm

We can't do anything to fix this, since we can't debug CocoonJS APKs on behalf of Ludei nor is there an attached .capx. You should report this to Ludei.
Scirra Founder
B
378
S
220
G
84
Posts: 23,868
Reputation: 188,109

Post » Thu May 09, 2013 4:16 pm

Well its the exact same .capx from r128. All I did was open my project and recompile it for CocoonJS (wanting to see the new physics support).

So, the logical assumption is, that something from r129 is causing this issue.
B
53
S
14
G
13
Posts: 818
Reputation: 17,414

Post » Thu May 09, 2013 6:39 pm

Are you using the physics behavior? That's the only significant thing we changed in r129, so it's the only cause I could think of - and even then it would indicate a problem with CocoonJS rather than our own code.
Scirra Founder
B
378
S
220
G
84
Posts: 23,868
Reputation: 188,109

Post » Thu May 09, 2013 7:48 pm

I exported my project using physics to CocoonJS and it only displays my loading layout and then runs my game behind it, while still reacting to touch. I went back to r128 for now. I don't know if this is related to the same problem that Tekniko is experiencing. Could it be that the canvas is being drawn twice or something?
B
42
S
5
G
5
Posts: 407
Reputation: 5,711

Post » Thu May 09, 2013 8:27 pm

Yes, I am using the Physics behavior. I am going to run some more tests today, with other capx files. Only thing I can really do until Cocoon fixes this issue, lol.
B
53
S
14
G
13
Posts: 818
Reputation: 17,414


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests