r13 Oops! That's all I know

All closed bug reports are moved here.

Post » Thu Mar 30, 2017 4:30 pm

Crash as soon as it tries to log me in
Every time.
Error report information
Type: unhandled exception
File: https://editor.construct.net/r13/main.js, line 2, col 213027
Message: Uncaught DataCloneError: Failed to execute 'postMessage' on 'Window': Port at index 0 is already neutered.
Stack: Error: Failed to execute 'postMessage' on 'Window': Port at index 0 is already neutered. at HTMLIFrameElement.pe.addEventListener (https://editor.construct.net/r13/main.js:2:213027)
Construct 3 version: r13
URL: https://editor.construct.net/
Date: Thu Mar 30 2017 12:25:45 GMT-0400 (Eastern Daylight Time)
Uptime: 10 s

Platform information
Browser: Chrome
Browser version: 58.0.3029.41
Browser engine: Blink
Browser architecture: 64-bit
Context: browser
Operating system: Windows
Operating system version: 10
Operating system architecture: 64-bit
Device type: desktop
Device pixel ratio: 1
Logical CPU cores: 2
User agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/58.0.3029.41 Safari/537.36

WebGL information
Version string: WebGL 2.0 (OpenGL ES 3.0 Chromium)
Numeric version: 2
Supports NPOT textures: yes
Vendor: Google Inc.
Renderer: ANGLE (ATI Mobility Radeon HD 4200 Series Direct3D11 vs_4_1 ps_4_1)
Major performance caveat: no
Maximum texture size: 8192
Point size range: 1 to 1024
Extensions: EXT_color_buffer_float, EXT_disjoint_timer_query_webgl2, EXT_texture_filter_anisotropic, OES_texture_float_linear, WEBGL_compressed_texture_s3tc, WEBGL_compressed_texture_s3tc_srgb, WEBGL_debug_renderer_info, WEBGL_debug_shaders, WEBGL_get_buffer_sub_data_async, WEBGL_lose_context
Image ImageImage
B
172
S
50
G
183
Posts: 8,439
Reputation: 115,597

Post » Thu Mar 30, 2017 4:38 pm

newt wrote:Crash as soon as it tries to log me in
Every time.
Error report information...

Yeah happens to me as well, I guess this is a temporally issue because an update is about to be released?
ImageImageImage
B
69
S
24
G
78
Posts: 694
Reputation: 45,328

Post » Thu Mar 30, 2017 4:40 pm

We're having a few issues with updating the actual website, which in turn is breaking the account control in the editor. @Tom is working on it at the moment. Will hopefully be up soon :)
Scirra Employee
B
6
S
2
Posts: 135
Reputation: 928

Post » Thu Mar 30, 2017 4:41 pm

Same. Happens when starting C3. As it loads, the crash happens right after my username shows up with a cloud and a slash through it.

Code: Select all
Error report information
Type: unhandled exception
File: https://editor.construct.net/r12/main.js, line 2, col 212660
Message: Uncaught DataCloneError: Failed to execute 'postMessage' on 'Window': Port at index 0 is already neutered.
Stack: Error: Failed to execute 'postMessage' on 'Window': Port at index 0 is already neutered. at HTMLIFrameElement.ue.addEventListener (https://editor.construct.net/r12/main.js:2:212660)
Construct 3 version: r12
URL: https://editor.construct.net/
Date: Thu Mar 30 2017 09:36:12 GMT-0700 (Pacific Daylight Time)
Uptime: 7.8 s

Platform information
Browser: Chrome
Browser version: 57.0.2987.110
Browser engine: Blink
Browser architecture: 32-bit
Context: browser
Operating system: Windows
Operating system version: 10
Operating system architecture: 64-bit
Device type: desktop
Device pixel ratio: 1
Logical CPU cores: 4
User agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/57.0.2987.110 Safari/537.36

WebGL information
Version string: WebGL 2.0 (OpenGL ES 3.0 Chromium)
Numeric version: 2
Supports NPOT textures: yes
Vendor: Google Inc.
Renderer: ANGLE (Intel(R) HD Graphics Family Direct3D11 vs_5_0 ps_5_0)
Major performance caveat: no
Maximum texture size: 16384
Point size range: 1 to 1024
Extensions: EXT_color_buffer_float, EXT_disjoint_timer_query_webgl2, EXT_texture_filter_anisotropic, OES_texture_float_linear, WEBGL_compressed_texture_s3tc, WEBGL_debug_renderer_info, WEBGL_debug_shaders, WEBGL_lose_context
Mistakes were made.
B
54
S
28
G
115
Posts: 1,705
Reputation: 65,083

Post » Thu Mar 30, 2017 4:42 pm

Nepeo wrote:We're having a few issues with updating the actual website, which in turn is breaking the account control in the editor. @Tom is working on it at the moment. Will hopefully be up soon :)

Just a short question. Does this mean that C3 can only work online and that you have to be logged in all the time in order to be able to use it? :|
ImageImageImage
B
69
S
24
G
78
Posts: 694
Reputation: 45,328

Post » Thu Mar 30, 2017 4:43 pm

This is because the site is throwing 503's, which will be resolved shortly. The editor does need to handle those errors better though.
Image Image
Scirra Founder
B
177
S
41
G
34
Posts: 4,390
Reputation: 54,347

Post » Thu Mar 30, 2017 4:50 pm

That "Port at index 0 is already neutered." is kinda scary lookin.
Image ImageImage
B
172
S
50
G
183
Posts: 8,439
Reputation: 115,597

Post » Thu Mar 30, 2017 4:53 pm

TheRealDannyyy wrote:
Nepeo wrote:We're having a few issues with updating the actual website, which in turn is breaking the account control in the editor. @Tom is working on it at the moment. Will hopefully be up soon :)

Just a short question. Does this mean that C3 can only work online and that you have to be logged in all the time in order to be able to use it? :|


It's just a crash related to the website returning a 503, if your offline your account should still be authenticated provided you've logged in previously. We're still ironing a few of the kinks out of offline usage but when it's working everything should work correctly even when you have no internet connection :)
Scirra Employee
B
6
S
2
Posts: 135
Reputation: 928

Post » Thu Mar 30, 2017 4:56 pm

Nepeo wrote:
TheRealDannyyy wrote:
Nepeo wrote:We're having a few issues with updating the actual website, which in turn is breaking the account control in the editor. @Tom is working on it at the moment. Will hopefully be up soon :)

Just a short question. Does this mean that C3 can only work online and that you have to be logged in all the time in order to be able to use it? :|


It's just a crash related to the website returning a 503, if your offline your account should still be authenticated provided you've logged in previously. We're still ironing a few of the kinks out of offline usage but when it's working everything should work correctly even when you have no internet connection :)

Alrighty then.
ImageImageImage
B
69
S
24
G
78
Posts: 694
Reputation: 45,328


Return to Closed Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests