[R136] WebStorage error (IE only)

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Mon Jul 01, 2013 12:32 pm

Link to .capx file (required!):
http://www.arcade-history.com/temp/WebstorageExemple.capx

Steps to reproduce:
1. Launch the attached CAPX on Internet Explorer 10
2.
3.

Observed result:
Javascript error!
http://localhost:5000/WebStorage_plugin.js, line 70 (col 3)

Expected result:
No javascript errors. It works fine on Chrome and Firefox, but crashes on IE 10.


Browsers affected:
Chrome: No
Firefox: No
Internet Explorer: YES

Operating system & service pack:
Windows 8 64-Bits

Construct 2 version:
R136

Additional notes:
All my projects are now broken on IE10 because of this error on the Webstorage_plugin.js

EDIT: I tried on a 32-bits system with IE10 and I got no errors.alexis062013-07-01 14:25:19
B
26
S
4
G
2
Posts: 20
Reputation: 3,060

Post » Tue Jul 02, 2013 11:36 am

Can't reproduce, works for me on IE10 on Windows 8 64-bit. Are you sure you don't have any browser addons or set it in to compatibility mode which breaks it?
Scirra Founder
B
386
S
229
G
87
Posts: 24,207
Reputation: 191,692

Post » Tue Jul 02, 2013 8:24 pm

Hello Ashley,

Sorry, you can close this topic. For some reason. I can't reproduce it today. I cleaned everything from IE with Ccleaner and it works fine now.

Thanks to have taken the time to test and answer me.
B
26
S
4
G
2
Posts: 20
Reputation: 3,060


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests