[r143] Export error

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sat Sep 07, 2013 2:37 am

Link to .capx file (required!):
CAPX: https://www.sugarsync.com/pf/D6025908_4317202_6905140
ERROR IMAGE: http://screencast.com/t/oav62MV3

Steps to reproduce:
1. Saved file.
2. Clicked to Export project as an HTML5 file.
3. Standard PNG compression.
4. Minify script is checked.
5. Normal style export option.

Observed result:
Attempted to export file and the two identical error messages appear.

Expected result:
Full export. I've only tried to export a game once and am unsure of what specifically SHOULD have happened.

Browsers affected:
Chrome: n/a
Firefox: n/a
Internet Explorer: n/a

Operating system & service pack:
Windows 7 service pack 1

Construct 2 version:
[r143] betaRhindon2013-09-08 06:53:10
I'm seeking Narnia. Who wants to come with me! Aslan is on the move!
B
141
S
24
G
8
Posts: 790
Reputation: 15,119

Post » Sat Sep 07, 2013 12:34 pm

Why are you still on r134? Generally we only accept bug reports using the latest version of Construct 2. Can you reproduce in r143?
Scirra Founder
B
399
S
236
G
89
Posts: 24,519
Reputation: 195,351

Post » Sat Sep 07, 2013 12:41 pm

@Ashley

If you look at the .capx he has used r143 - he has just filled the report incorrectly.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
136
S
31
G
86
Posts: 5,482
Reputation: 59,750

Post » Sun Sep 08, 2013 6:51 am

@Ashely - Yeah, sorry about that. I corrected the title after I caught my typo. It's the latest beta that I'm using.
I'm seeking Narnia. Who wants to come with me! Aslan is on the move!
B
141
S
24
G
8
Posts: 790
Reputation: 15,119

Post » Sun Sep 08, 2013 6:53 am

...oh, aaaand, I listed in the post that I was using r134. I see what you mean now. That's corrected, too.
I'm seeking Narnia. Who wants to come with me! Aslan is on the move!
B
141
S
24
G
8
Posts: 790
Reputation: 15,119

Post » Tue Sep 10, 2013 2:06 pm

That's really weird. It looks like Windows doesn't like folder names that end with a dot. If you rename the project so it no longer ends with a trailing dot it exports OK.

Next build just removes the trailing dot if any.
Scirra Founder
B
399
S
236
G
89
Posts: 24,519
Reputation: 195,351

Post » Tue Sep 10, 2013 8:15 pm

@Ashley - That's odd, indeed. I mean, from MY completely newb understanding, I didn't even know you COULD end folders with a dot. I'm not sure which folder has a dot in it. Can you point me to it so I can correct it? Or is this a behind-the-curtains stuff in C2?
I'm seeking Narnia. Who wants to come with me! Aslan is on the move!
B
141
S
24
G
8
Posts: 790
Reputation: 15,119


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests