R153 Editor crash

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sat Dec 07, 2013 11:43 pm

Link to .capx file

Not required any new or existing project will do it.

Steps to reproduce:
1. create new project
2. create an additional layout
3. click the tabs to remove layouts from main editor
4. double click the layout in the project menu to re open...

Observed result:

editor crashes

Expected result:

not crash!

Browsers affected:
Chrome: yes/no N/A
Firefox: yes/no N/A
Internet Explorer: yes/no N/A

Operating system & service pack:

windows XP service pack 3

Construct 2 version:

R153
As long as I can move left, right and fire, I'm Happy...
B
42
S
15
G
11
Posts: 655
Reputation: 12,260

Post » Mon Dec 09, 2013 3:39 pm

Can't reproduce, works fine here. This is a very common sequence of actions so I'm sure we'd hear about it more if it was a Construct 2 bug, but so far only you've reported it which suggests a problem with just your system. Are you sure your graphics card drivers are up to date?
Scirra Founder
B
387
S
230
G
88
Posts: 24,251
Reputation: 192,464

Post » Tue Dec 10, 2013 11:30 pm

I delayed reporting for that very reason ,bit odd it's only started since R153...

My graphics card driver is up to date.

Only thing I have done out of the ordinary is change the theme of the editor...

Thanks anyway.
As long as I can move left, right and fire, I'm Happy...
B
42
S
15
G
11
Posts: 655
Reputation: 12,260


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest