R170 Sprites disappear after export in Safari

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sat May 31, 2014 5:22 pm

Problem Description
Sprites disappear in Safari after export.
Test game: https://dl.dropboxusercontent.com/u/176 ... index.html
Try on different browsers - only safari shows blank white.

Attach a Capx
https://dl.dropboxusercontent.com/u/176 ... test1.capx

Description of Capx
Contains any sprites

Steps to Reproduce Bug
  • Step 1 - Open CAPX
  • Step 2 - preview in safari (all sprites are visible)
  • Step 3 - export to HTML 5 Website
  • Step 4 - open exported game in safari

Observed Result
Sprites aren't visible

Expected Result
They should be

Affected Browsers
  • Chrome: (NO)
  • FireFox: (NO)
  • Internet Explorer: (NO)
  • Safari: (YES)

Operating System and Service Pack
Win 7 (Macs probably also affected)

Construct 2 Version ID
r170 (64-bit)
B
55
S
14
G
10
Posts: 287
Reputation: 7,677

Post » Sat May 31, 2014 5:30 pm

I've also noticed very bizarre behaviour in sprite displaying in other games exported in r170.
Please take a look at this game: https://dl.dropboxusercontent.com/u/176 ... index.html

It looks OK in other browsers, but on Safari doesn't.

Games exported in R168 doesn't have this problem.
B
55
S
14
G
10
Posts: 287
Reputation: 7,677

Post » Mon Jun 02, 2014 4:03 pm

I can reproduce from your link on iOS 7.1, but when exporting with my latest dev copy and hosting on our own server it appears to work (see http://www.scirra.com/labs/safaritest). I think this is either a Dropbox hosting issue or a bug we've already fixed. Closing, let me know if there's still an issue after the next build.
Scirra Founder
B
399
S
236
G
89
Posts: 24,530
Reputation: 195,402


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests