[r175]javascript error

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Mon Jul 14, 2014 6:10 am

Problem Description
when I Run layout,will be prompted

Javascript error!
Uncaught TypeErroe: boolean is not a function
http://**********/,line 1 (col 69)

This is likely a bug in Construct 2 or a third party plugin or behavior - please report it to the developer.
Subsequent errors will be logged to the console.

Attach a Capx
every my porject. even the previously correct

Description of Capx
looks like none of CapX business

Steps to Reproduce Bug
  • Step 1:make a game,
  • Step 2:Run layout.
  • Step 3 etc.
:Does not occur in Debug layout

Observed Result
____ What happens? ____
Just prompted,All other normal
Expected Result
____ What do you expect to happen? ____

Affected Browsers
    [YES] Chrome: (YES/NO)
    [NO] FireFox: (YES/NO)
    [NO] Internet Explorer: (YES/NO)

Operating System and Service Pack
Win7 64

Construct 2 Version ID
r175
B
65
S
13
G
3
Posts: 33
Reputation: 5,429

Post » Wed Jul 16, 2014 2:30 pm

Closing, can't reproduce and no .capx provided. Check your Chrome addons and try disabling them, sometimes Chrome extensions break Construct 2 games.
Scirra Founder
B
398
S
236
G
88
Posts: 24,428
Reputation: 194,600

Post » Thu Jul 17, 2014 12:14 pm

Ashley wrote:Closing, can't reproduce and no .capx provided. Check your Chrome addons and try disabling them, sometimes Chrome extensions break Construct 2 games.


yes,Once you said, I tried it one by one shut-plugins of chrome
and found this
Image
chrome,Qvod, 1.0.0.4

store address,
https://chrome.google.com/webstore/deta ... bfeenejmil

After removing it everything back to normal
thank you very much
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
65
S
13
G
3
Posts: 33
Reputation: 5,429


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests