r179 - Phonegap build = Black screen

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Sep 16, 2014 1:06 pm

Gave it a shoot BUT No luck

https://build.phonegap.com/apps/383294/share

Will try my tablet later
B
33
S
17
G
11
Posts: 350
Reputation: 8,695

Post » Tue Sep 16, 2014 1:32 pm

OK... one more last-ditch idea...

After exporting, edit the .html file. The <canvas> tag sits inside a div with id "c2canvasdiv". Try removing the <div id="c2canvasdiv"> line and the corresponding </div> after </canvas>. r171 did not have that div, and it was added in r172 so that letterbox fullscreen mode could work.
Scirra Founder
B
399
S
236
G
89
Posts: 24,530
Reputation: 195,402

Post » Wed Sep 17, 2014 5:57 am

Removed BUT still the same



<body>
<div id="fb-root"></div>


<!-- The canvas the project will render to. If you change its ID, don't forget to change the
ID the runtime looks for in the jQuery events above (ready() and cr_sizeCanvas()). -->
<canvas id="c2canvas" width="480" height="800">
<!-- This text is displayed if the visitor's browser does not support HTML5.
You can change it, but it is a good idea to link to a description of a browser
and provide some links to download some popular HTML5-compatible browsers. -->
<h1>Your browser does not appear to support HTML5. Try upgrading your browser to the latest version. <a href="http://www.whatbrowser.org">What is a browser?</a>
<br/><br/><a href="http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/default.aspx">Microsoft Internet Explorer</a><br/>
<a href="http://www.mozilla.com/firefox/">Mozilla Firefox</a><br/>
<a href="http://www.google.com/chrome/">Google Chrome</a><br/>
<a href="http://www.apple.com/safari/download/">Apple Safari</a><br/>
<a href="http://www.google.com/chromeframe">Google Chrome Frame for Internet Explorer</a><br/></h1>
</canvas>


<!-- Pages load faster with scripts at the bottom -->
B
33
S
17
G
11
Posts: 350
Reputation: 8,695

Post » Wed Sep 17, 2014 1:56 pm

No idea then... I guess there must be some kind of bug in the browser that we somehow exposed by some change... I don't know how we could track down what it is, I've gone through what I think is every relevant change for r172. Have you done much testing? Are you able to identify the range of Android versions/devices that are affected?
Scirra Founder
B
399
S
236
G
89
Posts: 24,530
Reputation: 195,402

Post » Tue Sep 23, 2014 12:55 pm

Whuuuu .. . works now in R181 :-)
B
33
S
17
G
11
Posts: 350
Reputation: 8,695

Post » Tue Sep 23, 2014 1:10 pm

@flemmig - ah, must have been related to that double canvas bug! Glad to hear it's working :)
Scirra Founder
B
399
S
236
G
89
Posts: 24,530
Reputation: 195,402

Previous

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests