r182 hotspot issue

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Oct 02, 2014 3:04 pm

Problem Description
____ Objects with different size textures are not set to the right position after replacement ____

Attach a Capx
____ Check you email @Ashley ____

Description of Capx
____ Run and see isowall is set to correct position, note animation of frames ____

Steps to Reproduce Bug
  • Step 1 reverse the frames for isowall
  • Step 2 run again
  • Step 3 etc.

Observed Result
____ Frame 0 for the first animation changes all the other instances position for some reason. ____

Expected Result
____ Should work as is without the need for the placer frame ____

Affected Browsers
  • Chrome: (YES/NO)
  • FireFox: (YES/NO)
  • Internet Explorer: (YES/NO)

Operating System and Service Pack
____ 764 ____

Construct 2 Version ID
____ 182 ____
Image ImageImage
B
169
S
50
G
169
Posts: 8,285
Reputation: 108,214

Post » Thu Oct 02, 2014 4:44 pm

Just checked the capx again. Its now working as expected. Something is just not getting updated when it should be.
Image ImageImage
B
169
S
50
G
169
Posts: 8,285
Reputation: 108,214

Post » Fri Oct 03, 2014 1:17 pm

Please attach everything relevant to the bug report to the report itself so I don't have to go hunting through emails. Also please make sure the .capx is as minimal as possible. Since you said it's now working as expected, I'm going to close this, please resubmit if you still think there's an issue.
Scirra Founder
B
395
S
232
G
88
Posts: 24,368
Reputation: 193,756


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest