R184 -Sound plays when 'pause on unfocus' and minimized

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Nov 25, 2014 12:03 am

Problem Description
Sound plays when 'pause on unfocus' is set to yes when the game launches minimized. Whereas things like moving a sprite is paused.

Attach a Capx
Done

Description of Capx
Plays a sound at startup.
Adds 1 to sprite.x every tick.
Pause on unfocus set to yes.

Steps to Reproduce Bug
  • Step 1 - Run game using preview platform Chrome.
  • Step 2 - Minimize Chrome.
  • Step 3 - Run game again. As it is already running it will reuse the tab in chrome but will also be minimized.
  • Step 4 - Listen to start up sound being played despite being paused.
  • Step 5 - Maximize Chrome and observe game resume with no start up sound.

Observed Result
Start up sound is played despite the game being paused. So when returning to game no sound is played.

Expected Result
I expect the start up sound to only play when Chrome is maximised/back in focus.

Affected Browsers
  • Chrome

Operating System and Service Pack
Windows 8.1 64bit

Construct 2 Version ID
184 - 64bit
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
ImageImageImageImageImage
B
19
S
5
G
1
Posts: 614
Reputation: 2,542

Post » Wed Dec 10, 2014 4:29 pm

Should be fixed in the next build.
Scirra Founder
B
395
S
231
G
88
Posts: 24,367
Reputation: 193,684


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests