R190 - fails to run on Google Chrome WebStore

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Nov 25, 2014 5:56 pm

Problem Description
Having compiled with the R190 version;
R190 exported to Chrome Web Store;
Google Chrome uploaded WebStore
and downloaded to test, after it's execution is stopped, the music stops and not work the keyboard, mouse, etc

Attach a Capx
needless

Description of Capx
needless

Steps to Reproduce Bug
    Having compiled with the R190 version;
    R190 exported to Chrome Web Store;
    Google Chrome uploaded WebStore

Observed Result
Stopped

Expected Result
Perfect work as in previous versions

Affected Browsers
  • Chrome: (YES/NO)
  • FireFox: (YES/NO)
  • Internet Explorer: (YES/NO)

Operating System and Service Pack
Windows 7

Construct 2 Version ID
R190
Last edited by iceangel on Tue Nov 25, 2014 6:55 pm, edited 1 time in total.
B
150
S
27
G
17
Posts: 909
Reputation: 32,330

Post » Tue Nov 25, 2014 6:32 pm

Are there any errors in the browser console (Ctrl+Shift+J)?

Can you attach a .capx? We always require one, to rule out the possibility we test it and don't find a problem because you actually did something different.
Scirra Founder
B
387
S
230
G
87
Posts: 24,248
Reputation: 192,228

Post » Tue Nov 25, 2014 6:52 pm

Thanks @Ashley

link game
https://chrome.google.com/webstore/detail/paintwebdemo/hhpkjnejkkfnobjdafjjooijjfbofgid/related

I have not modified or retouched anything from version 186.2, I was expecting a stable version as 190 to upgrade.
Could spend the entire project. The application that generates Web Chrome Google does not allow me to edit ( ctrl + shift + j )

My google chrome browser is 39.02
I'm also compiling for android and shoot me an error, such as stop and pause.
B
150
S
27
G
17
Posts: 909
Reputation: 32,330

Post » Tue Nov 25, 2014 6:58 pm

All my projects I've updated with version R190 for Google Chrome webstore fail :(

if it works well from the construct 2, it's as if a problem when run from the Google Chrome webstore served.
B
150
S
27
G
17
Posts: 909
Reputation: 32,330

Post » Tue Nov 25, 2014 7:28 pm

@iceangel - I tried your link and it works fine here. I only got to the menu but it was working smoothly. Was there anything else I needed to do to see the problem?
Scirra Founder
B
387
S
230
G
87
Posts: 24,248
Reputation: 192,228

Post » Wed Nov 26, 2014 7:16 pm

Hi @ashley
If left standing in the menu and when you press play the sound stopped, keyboard, mouse, etc stopped

I've seen that it can be the problem of sine behavior, because when you click on play only have to link to a new layout and behaviors sine.
After a while standard works, and there is no waiting time by clicking on the play event.
B
150
S
27
G
17
Posts: 909
Reputation: 32,330

Post » Thu Dec 04, 2014 1:54 pm

OK, the problem is it crashes because Google removed support for WebStorage from Chrome packaged apps. I've fixed the next build so it doesn't crash, it will just do nothing, so WebStorage will still not be working.

I've requested that Google add back WebStorage support here: https://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=439027

I think it would still work if you made it a hosted app though.
Scirra Founder
B
387
S
230
G
87
Posts: 24,248
Reputation: 192,228

Post » Thu Dec 04, 2014 3:06 pm

Thanks @ashley
B
150
S
27
G
17
Posts: 909
Reputation: 32,330


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest