[r212.2] (64 bits) grid height constantly return to 32 px

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sun Aug 23, 2015 9:16 am

Problem Description

hello

i would like to set my grid to 16x16 pixels, but in r212.2 (64 bits) no matter the value i enter in the grid height field it switch back to 32 pixels, the grid width field is working well it's only the grid height that won't change didn't have the problem before (even if i don't change the default grid size on every project).

Claude

Attach a Capx
____ Upload a Capx to this post ____

No need to upload coz the bug appear even on empty projects

Description of Capx
____ Concise description of what this CapX does ____

Steps to Reproduce Bug
  • Step 1 : create a new project (empty or any premade, the bug is the same)
  • Step 2 go to view
  • Step 3 change the grid height parameter to anything other than 32

Observed Result
____ What happens? ____
the grid height parameter will automatically switch back to 32 pixels
Expected Result
the grid height should reflect the value chosen and not only 32 pixels

Operating System and Service Pack
____ Your operating system and service pack ____
windows 7 pro with latest service pack and drivers
Construct 2 Version ID
____ Exact version ID of Construct 2 you're using ____
r212.2 64 bits
B
11
S
2
Posts: 14
Reputation: 796

Post » Sun Aug 23, 2015 12:33 pm

The bug affect the height itself, if you had a height of 10, and wanna change it, it will switching back.
Image
B
108
S
24
G
18
Posts: 1,372
Reputation: 22,817

Post » Tue Sep 08, 2015 3:16 pm

This has been reported several times before, but it's a bug in our UI library and we can't fix it. The workaround is to pin the ribbon and then it works. Closing as won't fix.
Scirra Founder
B
397
S
236
G
88
Posts: 24,423
Reputation: 194,560

Post » Tue Sep 08, 2015 11:52 pm

thanks ashley, now it works !

Claude
B
11
S
2
Posts: 14
Reputation: 796


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests