[r233] Incorrect object position after layer change

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Oct 13, 2016 6:36 pm

a) Incorrect object position after layer change
My example:
https://www.youtube.com/watch?v=iLcQHBA ... e=youtu.be


b)Disappearing objects during scrolling zoom in zoom out
My example:
https://www.youtube.com/watch?v=U41qGtPqcQU
B
7
S
1
Posts: 12
Reputation: 468

Post » Thu Oct 13, 2016 7:01 pm

HayateX wrote:a) Incorrect object position after layer change
My example:
https://www.youtube.com/watch?v=iLcQHBA ... e=youtu.be


b)Disappearing objects during scrolling zoom in zoom out
My example:
https://www.youtube.com/watch?v=U41qGtPqcQU


This follows none of the Bug Report Requirements and will likely be closed automatically.

Please ensure you fill in the template (i.e. do not delete the template) fully if you wish your bug report to be investigated.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
137
S
31
G
87
Posts: 5,554
Reputation: 60,452

Post » Thu Oct 13, 2016 7:19 pm

Problem Description
a) Incorrect object position after layer change
b)Disappearing objects during scrolling zoom in zoom out

Attach a Capx
n/a

Description of Capx
n/a

Steps to Reproduce Bug

Observed Result
Incorrect behavior in C2 r233 API

Expected Result
Normal behavior

Affected Browsers
    n/a

Operating System and Service Pack
W10

Construct 2 Version ID
r233_
B
7
S
1
Posts: 12
Reputation: 468

Post » Tue Oct 18, 2016 11:26 am

Closing, please follow the bug report guidelines. Sorry, but we cannot fix bugs by watching videos.
Scirra Founder
B
402
S
238
G
89
Posts: 24,638
Reputation: 196,083


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest