r51.2 Problem with image editor

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Aug 25, 2011 10:44 am

for some reason most(98%) of the graphics I try to import and image into construct come out look odd like if they were resized badly .



specs
Processor :     Intel Core 2 Duo E6550 @ 2333 MHz
Video Card :     Radeon X1800 Series
OS :    Windows XP SP3 32 bit
DirectX :     Version 9.0c (may 2010)
Construct 2 version: r51.2(all versions)



B
14
S
2
G
2
Posts: 41
Reputation: 1,396

Post » Thu Aug 25, 2011 1:12 pm

Have you got the latest graphics card driver? Also, do you have that ATI Catalyst Control Panel thing installed? Construct 2 is powered by OpenGL, and sometimes the control panel forces texture compression or other options to be "helpful", but it breaks the image editor. Maybe try finding texture settings and disabling them if anything like that looks like it's enabled.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,478

Post » Thu Aug 25, 2011 4:39 pm

well according to the site i have the latest version .

also i found an issue with mirroring , flipping and cropping .
video link
B
14
S
2
G
2
Posts: 41
Reputation: 1,396

Post » Sun Aug 28, 2011 1:30 am

Hey, can you check this is fixed in r52?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,478

Post » Mon Aug 29, 2011 10:24 am

the bugs in the image editor are gone
B
14
S
2
G
2
Posts: 41
Reputation: 1,396


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest