r60 Crash when closing inactive layer tab

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Oct 04, 2011 2:09 pm

I've been experimenting with Layout switching and WebStorage and got a bug that the UI asked that I report.

--------------------------------------------------------------------
ENVIRONMENT:
--------------------------------------------------------------------
Construct2 r60
MacBook Pro 64bit running Windows Vista Parallels Virtual Desktop VM

--------------------------------------------------------------------
ZIPPED PROJECT:
--------------------------------------------------------------------
http://dl.dropbox.com/u/4432971/game2.zip

--------------------------------------------------------------------
STEPS TO REPRODUCE:
--------------------------------------------------------------------
1) Open Layout 1, 2 & Event Sheet 1
2) With Layout 1 active, Select the Event Sheet 1
3) Close Layout 2 via the tab
4) At this point I got the below exception. Although I tried to continue, the app crashed.

--------------------------------------------------------------------
THE EXCEPTION DETAILS:
--------------------------------------------------------------------
Construct 2 Check failure
---------------------------
Check failure! This is probably a bug:

Object has no animations

Condition: !anims.empty()
File: Projects\ObjectType.cpp
Line: 911
Function: class ObjectTexture &__cdecl ObjectType::GetFirstAnimationFrame(void)
Build: release 60 (64-bit) checked
Component: Construct 2 IDE
(Last Win32 error: 0)

You are using a 'checked' release of Construct 2, intended for testing, which causes certain errors to be reported this way. Hit Ctrl+C to copy this messagebox - it's useful information for the developers, so please include it with any bug reports! Click 'Abort' to quit (unsaved data will be lost!),'Retry' to turn off messages for this session and continue, or 'Ignore' to continue normally.
---------------------------
Abort   Retry   Ignore   
--------------------------- ngreiner2011-10-04 14:12:14
B
8
S
3
G
4
Posts: 11
Reputation: 2,537

Post » Sun Oct 09, 2011 7:41 pm

Hi, I can't reproduce this on Windows 7. I've tried:

1. Open the .capx. Tabs for Layout 1, Layout 2 and Event sheet 1 are open, and Event sheet 1 is displaying.
2. Click the Layout 1 tab.
3. Click the Event sheet 1 tab.
4. Middle click Layout 2 tab to close it.

I don't see any error. Am I doing something different to you?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Mon Oct 10, 2011 12:52 am

I cannot get the error to occur again either. I'm not sure if the stack trace I sent helps but I thoughtI should at least contact you.
B
8
S
3
G
4
Posts: 11
Reputation: 2,537


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests