[r63] Button can't remove

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Mon Oct 17, 2011 7:41 am

Can't destroy button or set button invisible in actions.
B
106
S
27
G
8
Posts: 209
Reputation: 12,525

Post » Mon Oct 17, 2011 5:25 pm

I've fixed a bug where the Destroy action didn't destroy button or text box. However, the 'set invisible' actions seem to be working OK for me. What browser are you using and do you have a .capx showing it not working?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Mon Oct 17, 2011 7:35 pm

hmmm.....
In normal use, it works fine.
Maybe not really a bug, just setting button invisible need right timing?

(A). I put "go to layout2" under "set button invisible", invisible not work.
(B). I set button invisible in starting of layout2, not work.

However,
in (A), set invisible, wait 1 sec before go to layout2, works.
in (B), if the event is not "start of layout", works.

http://dl.dropbox.com/u/31590694/ScirraBugReport/ButtonCantSetInvisible.capx

--
In Chrome & Firefox latest ver.
B
106
S
27
G
8
Posts: 209
Reputation: 12,525

Post » Mon Oct 17, 2011 7:47 pm

Works in my fixed dev build. I think it's the same as the destroy bug: when you switch layouts, all non-global objects on the layout are destroyed. However the previous bug meant the button was not destroyed properly and was left over on the second layout when it shouldn't be there.

So hopefully that's also fixed for the next build.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests