[R70] When exported shows white page.

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Wed Nov 30, 2011 10:30 pm

When you export, untick the option to 'minify script' and try that.

Also noticed there are 2 different socket plugins, but both still work for me.

BTW, I don't use minify because I refuse to have Java installed :/
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,840
Reputation: 48,281

Post » Wed Nov 30, 2011 10:44 pm

okay! it's defintely a socket problem. if i have a 'Socket > Connect "<iphere>"' in then it doesn't load. Would this be due to me not setting the server up properly?

I also noticed that my files weren't uploading on the previous host, if you're confused.

http://rpgmenuwip.webatu.com/

theziggypops2011-11-30 22:49:28
B
4
S
1
G
1
Posts: 18
Reputation: 736

Post » Wed Nov 30, 2011 11:32 pm

Press Control + Shift + J in Chrome or Firefox or F12 in IE to see Javascript errors. For example your server sends the .appcache with the wrong MIME type, see offline support to fix that.

What's with the websocket thing? Is it a third party plugin or behavior? It's probably broken by the minifier - it's the developers fault for writing a broken plugin, you should ask them to fix it :P
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,478

Post » Thu Dec 08, 2011 6:34 pm

Closing as problem with third party plugin, be sure to take it up with the developer.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,478

Previous

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests