r72 bug - Button

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Fri Dec 16, 2011 2:30 am

Hi!

In design mode, button text is blank!

Thanks!
B
55
S
14
G
10
Posts: 43
Reputation: 9,403

Post » Fri Dec 16, 2011 3:16 am

Oops. Will get fixed for next build!
Scirra Founder
B
378
S
220
G
84
Posts: 23,868
Reputation: 188,111

Post » Fri Dec 16, 2011 9:53 am

@Ashley

ouch it bugs with my plugins as well.
specially with my Radio Checkbox button.
The text appears in the top left corner of the layout ...
Passionate developer

If my work helped you to make your project, please consider making a donation :)
B
44
S
12
G
14
Posts: 630
Reputation: 10,985

Post » Fri Dec 16, 2011 1:18 pm

@septeven, the API to draw text changed in r72 for the rotatable text. For the second parameter of DrawText you must now pass a quad (e.g. this.instance.GetBoundingQuad()) rather than a rect. However I think I'll change the next build to use a rect still if a rect is passed, so hopefully it will just be fixed in the next build.
Scirra Founder
B
378
S
220
G
84
Posts: 23,868
Reputation: 188,111

Post » Fri Dec 16, 2011 1:34 pm

@Ashley, ok thanks. if you changed the API, is there a chance to get more options to draw in the runtime ? (cf my unanswered thread ;))
Passionate developer

If my work helped you to make your project, please consider making a donation :)
B
44
S
12
G
14
Posts: 630
Reputation: 10,985

Post » Fri Dec 16, 2011 2:00 pm

@Ashley I tried to replace the new rect by this.instance.GetBoundingQuad() but I don't have enough knowledge about drawing methods. so it doesn't work....
Can you pm or give here an example. (it's finally the same for textbox... and all plugins which calls drawText...)

Thanks
Passionate developer

If my work helped you to make your project, please consider making a donation :)
B
44
S
12
G
14
Posts: 630
Reputation: 10,985


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests