[R73][Solved]Sprites do not show on layout editor

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Dec 27, 2011 1:47 pm

Hello.
I have a problem, that s quite annoying and seems to be a bug.
When i add a Sprite object on layout, I chose my texture pic etc, it becomes transparent in the layout editor.
However, it shows correctly when previewing in a browser.
Here is a picture to show you the problem :

So I ask you if it is a bug or not, and if it's one, please fix it :D
Thanks :).

More informations :
System : Windows Vista 32 Bits Premium Edition
CPU : Intel Dual Core (Centrino 2) 2 GHz
Memory : 3 Go RAM
Video : ATI Radeon HD3650
Color of the sky : blue
OrionPyro2011-12-27 15:34:47
B
21
S
7
G
4
Posts: 10
Reputation: 3,519

Post » Tue Dec 27, 2011 2:39 pm

It's been some time since this bug has been reported.
@OrionPyro: first, be sure to update your graphic card drivers.
This often solved the problem in the first place.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793

Post » Tue Dec 27, 2011 3:34 pm

[QUOTE=Kyatric] It's been some time since this bug has been reported.
@OrionPyro: first, be sure to update your graphic card drivers.
This often solved the problem in the first place.[/QUOTE]
Thanks, it works now :D
B
21
S
7
G
4
Posts: 10
Reputation: 3,519


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests